• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PALERMO 0:0

Started by Chiesa, 07/05/16, 15:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Chiesa

"Uczcie się naszego projektu: bezwarunkowa miłość i szacunek dla historii". Podpisano 1926.

"Jeśli brakuje pasji, przekazuje tylko rozczarowanie". Podpisano 7Bello.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Borcha i Piękny nie zagrają z Lazio. Tymczasem lacjo 2 czerwa - Bioglia i Djordjevic.

Chiesa

Lechu

Z całym szacunkiem Baggio ale przychodzi czasem chwila ze i legendy musza odejść. Zamiast trzymać w klubie wystarczy należycie pożegnać i koniec. Dla mnie Piękny to żadna legenda bo gdzie mu do Batiego Toldo czy innych. Gra tragedie i jest dużo gorszy od Alonso. Czas najwyższy się pożegnać.

Fioletowy

Quote from: Chiesa on 08/05/16, 16:55
FT Gwizdy.
Wcale się nie dziwię. Też bym gwizdał, gdybym był na stadionie. Przemogłem się i obejrzałem drugą połowę mając nadzieję, że taką drużynę jak Palermo u siebie będziemy w stanie pokonać. Zobaczyłem bardzo marne widowisko, rozgrywane w tempie jak w polskiej ekstraklasie, do tego prawie bez sytuacji bramkowych. Sousa ponoć zostaje. Jak tak to ma wyglądać, to po pierwszych 10 kolejkach nowego sezonu będzie pozamiatane a Portugalczyk wyleci z hukiem. W transfery które podniosą jakość drużyny jakoś nie wierzę. Zobaczymy. Na dzień dzisiejszy jesteśmy jedną z najsłabszych ekip Serie A. Dobrze że sezon już się kończy.

Fioletowy

Quote from: Lechu on 08/05/16, 17:03
Z całym szacunkiem Baggio ale przychodzi czasem chwila ze i legendy musza odejść. Zamiast trzymać w klubie wystarczy należycie pożegnać i koniec. Dla mnie Piękny to żadna legenda bo gdzie mu do Batiego Toldo czy innych. Gra tragedie i jest dużo gorszy od Alonso. Czas najwyższy się pożegnać.
Zgadzam się. Alonso w przekroju sezonu był zdecydowanie lepszy (dziś zresztą też), a lat Pięknemu nie ubywa i lepszy już nie będzie.

Chiesa

Carpi-Lazio 1:3 (85' Mbakogu - 24' Bisevac, 33' Candreva, 73' Klose) Mbakogu nie strzelił 2 karnych
Frosinone-Sassuolo 0:1 (85' Politano)
Sampdoria-Genoa 0:3 (3' Pavoletti, 26', 74' Suso)
Atalanta-Udinese 1:1 (19'k. Bellini - 10' D. Zapata)