• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PALERMO 0:0

Started by Chiesa, 07/05/16, 15:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Dla mnie Manuel mógłby zostać w roli mentora, gościa który ogarnia szatnię - ale musiałby się liczyć z tym, że będzie mało grać (wątpię by ADV chciał opłacać takiego gracza). Ogólnie na status legendy zasługuje, na pewno w ostatnich latach nie mieliśmy gracza, który by bardziej na to miano zasługiwał - 11 lat w Violi mimo licznych ofert z innych klubów (a przynajmniej tak donosiły media), ponad 300 rozegranych meczy... kiedy ostatni raz mieliśmy takiego zawodnika?

boozz

A ja dalej strajk mam i nie oglądam
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chucky

A ja jak szybko włączyłem tak szybko wyłączyłem po strzale Kaliny w słupek, nie chciałem psuć sobie pięknego dnia :)

Fioletowy

Quote from: boozz on 08/05/16, 17:39
A ja dalej strajk mam i nie oglądam
Ja się wyłamałem i żałuję :D Za tydzień na pewno nie popełnię tego błędu ;)

Tommy

Ja tam pewnie i tak obejrzę z Lazio... Chociaż zdecydowanie nie ma już we mnie tej pasji i emocji przed meczem co przez ostatnie praktycznie 4 sezony(nie licząc ostatnich kilku miesięcy), ot niemalże obojętność jak za Sinisy,Delio Rossiego czy ostatnie kilka miesięcy Prandellego. Wygramy - fajnie, nie wygramy - normalka. Mam nadzieję, że od nowego sezonu to 'coś' wróci.

Souse bym zostawił.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Sousa zostaje to jest pewne od wczoraj.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

boozz

,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."