• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PALERMO 0:0

Started by Chiesa, 07/05/16, 15:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Baggio210

I w taki sposób pomoglismy Palermo, ale jeszcze musza wygrać u siebie, choc Carpi zapewne umoczy na wyjezdzie. Wszystkow nogach ludzi Zampariniego. Mauro, choc dalej ma ataki szaleństwa mimo przypływu lat, zasłuzył na miejsce w serieA i pomoc Violi, chocby z uwagi na fakt, iz ma wille we Florencji i jest naszym sympatykiem, o czym kilkakrotnie pisałem.
Manuel to dla mnie symbol i trzeba go uszanować tak jak On zostawał, gdy inni kombinowali jakby prysnąć (Monto, NETO, Salah, Gamber, Behrami i inni )

Landem

Behrami akurat chciał zostać, to jego wypchneli.

Landem

Po takiej rundzie jak ta to bym wszystkich wypie***, zbyt często widać że im się grać nie chce. Brak umiejętności przeboleje ale nie brak zaangażowania. Kalinicia sprzedać póki wartość wysoka, gość gra gorzej niż Gomez.  W ogóle to nasi napastnicy strzelili w tym roku mniej bramek razem niż Pepito w Hiszpanii, zalamka, z czym do ludzi?

boozz

Dla mnie po tym co zrobił Leicester słowa Valero że się nie da są skandaliczne bo jak widać się da. Kwestia ambicji i charakteru. Wszystkich bym może nie wypierdolił ale większość się niestety nie nadaje.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

Boozz - bo odchodzi tzn. klub nie przedłuży kontraktu.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Florek

Na rok jako rezerwowy mógł jeszcze zostać. Teraz trzeba kupić LO, a tak moglibyśmy wzmocnić inne pozycje.

krzysiu

Jeżeli Sousa zostaje i mówi,że brakuje graczy do realizacji jego taktyki czyli jeszcze lepszej gry niż ta z 1 połowy sezonu to raczej trzeba się spodziewać jakiejś mocniejszej przebudowy