• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ACF FIORENTINA - SSC NAPOLI 1:1

Started by Chiesa, 29/08/10, 17:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pontius

Gramy nieźle, szczególnie linia pomocy i skrzydła super działają. Tylko uważniej w obronie 2 połowa i powinno być dobrze  8)

Pit.G

Andrea mial straszna mine jak go pokazali w tv mysle ze ljajic moze cos zamieszac :)

Paolo

Nie jest za kolorowo, MM jak i Monto tracą piłki, Gila jest jakiś nieporadny, nie mamy 100% okazji. Obrona nie nadąża za akcjami.  ???  Dobrze, że skrzydła ładnie chodzą. Nie wiem jak to z naszym atakiem będzie wyglądało, aktualnie Jojo poza składem, wróci Mutu, nie wiadomo jak będzie z jego bramkostrzelnością. Sam Gila sobie nie radzi, przewraca się, próbuje wywalczac karnego. Dla mnie Gila jest takim napadziorem-dostawnogą, typ Inzaghiego... ale taki napastnik potrzebuje wsparcia, sam sobie nie zapewnia akcji. Nie widzę aby w takich sytuacjach strzelał gole. Może być słabo z naszym atakiem... :-X

Mimo, że przeważamy, to Napoli jest groźniejsze. Błąd sędziego na pewno wypaczył grę, ale to Napoli miało dwie groźne akcje i możliwości strzelenia gola.

Mam nadzieję, że Miha zmobilizuje chłopaków w szatni i uda odmienić nam się losy tego spotkania ;). Widziałem, że się grzał Ljajić... może wejdzie...
Viola Club Polonia

Pontius

Ljajic z pewnością wejdzie. Sam Miha mówił że Vargas i D'Ago nie są gotowi na 90 min. Więc jego wejście jest z góry przesądzone.

HarmaACF

SimoneKG

Riggarton

YEAAAH!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ago już potwierdza że warto było go ściągnąć :D

Paolo

Viola Club Polonia