• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Typer Serie A 2016/17

Started by Krzysiek74, 07/08/16, 16:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Krzysiek74

REGULAMIN TYPERA ACFFIORENTINA.EU
1.Organizatorem zabawy w typowanie meczów jest serwis internetowy ACFFiorentina.eu (zwany dalej organizatorem).
2.W zabawie udział może wziąć każdy użytkownik, który dokona rejestracji konta. Zarejestrowanie konta oraz czynne uczestnictwo w grze jest równoznaczne z akceptacją regulaminu.
3.Uczestnictwo jest dobrowolne, użytkownik (zwany dalej uczestnikiem) w każdej chwili może dołączyć do zabawy lub usunąć własne konto wraz z wszystkimi danymi. Usunięcie konta jest równoznaczne z utratą możliwości odzyskania konta.
4.Jeden uczestnik może brać udział w zabawie korzystając tylko z jednego, aktywnego, konta. W przypadku wykrycia multikonta wszystkie konta użytkownika zostaną zbanowane.
5.Zabawa polega na typowaniu rezultatów meczów.
Punktacja:
2 pkt za właściwy wynik (dokładny wynik z udziałem Fiorentiny to 3 pkt)
1 pkt za dobre wytypowanie zdarzenia (np. wynik 0-0 a gracz typował 1-1 czy 2-0 a gracz dał 1-0).
6. Klasyfikacja generalna zwana Tabelą graczy jest oparta o ilość zdobytych punktów przez uczestników.
Przy równej ilości punktów decyduje większa liczba poprawnie trafionych dokładnych wyników.
7.Wyniki można typować od momentu dodania kolejki do 5 minut przed planowanym rozpoczęciem meczu.
8.Oficjalnym wynikiem spotkania jest wynik z regulaminowego czasu gry, nie liczymy dogrywek, karnych. Organizator zastrzega sobie prawo do przeliczenia punktacji w terminie 7dni od daty zakończenia ostatniego meczu.
9.Organizator zastrzega sobie prawo do dodania kolejki (lub kolejek) do typowania na 24h przed rozpoczęciem pierwszego typowanego meczu. Jednocześnie organizator dołoży wszelkich starań aby czas ten wydłużyć do co najmniej 48h.
10.Organizator nie ponosi odpowiedzialności za problemy techniczne utrudniające lub uniemożliwiające udział w zabawie.Organizator zastrzega sobie możliwość zmiany regulaminu po uprzednim poinformowaniu o tym fakcie uczestników.

NAGRODY

Trójka najlepszych graczy otrzyma nagrody.
Ja i Irek nagrody ewentualne przekażemy niższym pozycjom :)

Końcowa tabela (38 kolejek, 6 kolejek EL, p. Włoch i 1/16 EL):

Tabela:

1.KW90282
2.Dean277
2.Fioletowy277
4.Cholew267
5Florek*262
6.Chissa252
7.Krzysiek74247
8.Riggarton**244
9.ACFDziubek240
10.Chiesa^226
11.Rdz***^204
12.Nightsword175
13.GrzegorzK**^93
14.HarmaACF****^^63

* 31 kolejek
** 30 kolejek
*** 25 kolejek
^ 5 kolejki EL
^^ 4 kolejki EL
Forza Viola per sempre!

Chiesa

Ja się pobawię. Nie biorę udziału w losowaniu nagród. FV!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Florek

Typer jako forma zabawy z resztą fanów Violi to zawsze coś miłego :) Myślę, że nawet nagrody nie są tutaj najważniejsze tylko dobra zabawa :)

Krzysiek74

Kto następny bo dla 3 osób nie będziemy tego robić :D
Forza Viola per sempre!

ACFdziubek

Dean

Ja też mogę się pobawić ;)

GrzegorzK

Chętnie wezmę udział :)

HarmaACF

Dopisz mnie Krzysiu na liste :)