• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - UDINESE 3:0

Started by Chiesa, 09/02/17, 23:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

3 gole oczami Davida Guetty

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

GrzegorzK

Co do Saponary to chcę zauważyć, że w tych 20 minutach wykazał się wielką dynamiką, zwrotniością, oraz znakomitą ofensywną grą ALE !

Czy nie pamiętacie już jak przychodzili inni gracze do Fiorki i z początku również błyszczeli taką dynamiką ? (Sanchez, Tello, Cristoforo) a następnie w trakcie sezonu, gdy już na dobre zadomowili się we Florencji i przywykli do tutejszych treningów, to zaczynali człapać po boisku i nie mieli 0 dynamiki w poruszaniu się. Nawet tacy zawodnicy jak Salah czy Cuadrado, którzy tej przebojowości mieli dużo dużo więcej z czasem powoli zaczynali gasnąć. Salah szybko odszedł, ale Cuadrado z sezonu na sezon coraz wolniej tymi nogami przebierał przy dryblingach.

Niechce tu źle wróżyć Saponarze, bo mi też się jego debiut podobał, ale mam złe przeczucie, że zacznie gasnąć u nas jak kilku innych graczy

krzysiu

Może za bardzo trener od przygotowania fizycznego ich ciśnie , kto wie :) Ale czy ja wiem czy Tello albo Cristoforo czlapią - człapią to Valero i Ilicic bo są wolni .. Tello ma swój jeden zwód i szybkość i tyle .. jedynie można mieć zarzuć do wydolności bo tu można coś zepsuć