• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PESCARA 2:2

Started by Chiesa, 25/05/17, 21:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

Pięknie nas spadkowicz skontrował...
Forza Viola per sempre!

Florek

Banda nieudaczników i ciot... Zero ambicji i zaangażowania. Wstyd mi za ten zespół.

Krzysiek74

Quote from: Florek on 28/05/17, 21:08
Banda nieudaczników i ciot... Zero ambicji i zaangażowania. Wstyd mi za ten zespół.
Wstydzimy się wszyscy jeszcze tylko 70 kilka minut.Kolejny mecz ze słabeuszem to i wynik każdy możliwy.
Forza Viola per sempre!

boozz

Ja pierdolę. Dejcie mi bana-na.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Czym Sousa się kieruje wystawiając Salcedo na lewej flance? Ktoś, coś?
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Florek

Chiesa co za pojeb! Powinien dostać po kieszeni za tą czerwoną...

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!