• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Sparing: Wolfsburg - Fiorentina 0:2

Started by Chiesa, 06/08/17, 03:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

krzysiu

Ja uważam,że trzeba ściągnąć jakiegoś nawet Laxalta na lewą a nie Jese ,bo nam Hiszpan obciąży budżet a zagra może szajs i tylko wypożyczenie ..

Krzysiek74

Szczerze powiem że póki co wygląda to nieźle.Nie mam porównania do innych sparingów bo ten jest pierwszy jaki oglądam.
Forza Viola per sempre!

boozz

A ja uważam że trzeba naprawić głowę Rebicowi i zacznie grać. Oglądałem od 15' i wyglądało to przyzwoicie z takim przeciwnikiem jak Wolfsburg.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

Daj se spokój z Rebicem , jeden z najsłabszych w Eintrachcie - sprzedawać go do Anglii i spokój

boozz

No, jeden z najsłabszych i sprzedawać do Anglii? A kto go kupi skoro on słaby?
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

no jak przecież pisano ,że zainteresowane są nim dwa zespoły chyba z Championship za 4mln euro

boozz

4 mln euro za słabego piłkarza...  :D Nie uwierzę dopóki nie zobaczę  8)