• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

INTER - FIORENTINA 3:0

Started by Chiesa, 19/08/17, 15:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Łyk statystyki

lewa strona - przy piłce
prawa strona - strzały, strzały celne (gol), strzał ze stałej piłki, strzały z pola karnego, strzały niecelne, strzały niecelne zza pola karnego z akcji, strzały niecelne ze stałej piłki, okazje bramkowe, asysty, spalone, rożne, przyjęte faule, stracone piłki, odzyskane piłki, akcje, kontry, wyjścia po odzyskaniu piłki, długie podania, akcje pressingiem, nieudane podania, obrony bramkarskie, karne (strzelone)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Ex-arbiter Carmagnini: [..]"Tagliavento był arogancki w swoim zachowaniu i nie podyktował też karnego dla Fiorentiny po faulu Borjy na Simeone"[...]

boozz

Quote from: Ama on 21/08/17, 10:04
Benassi grał za napastnikiem z uwagi na kontuzję Saponary, dla którego raz że to nominalna pozycja a dwa że to raczej podstawowy zawodnik. Benassi nie potrafił się odnaleźć na tej pozycji i zagrał słabo.

Oczywiście że brakowało zgrania i zrozumienia. Po zmianach, kiedy zeszła świeża krew gra pozbawiona była śmiałości oraz pomysłu. Przy tak grającym Diasie na miejscu Chiesy zacząłbym mieć obawy :-X

On może też biegać z lewej strony boiska.

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A10-70L przy użyciu Tapatalka

,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

Ama

Quote from: boozz on 21/08/17, 16:37

Quote from: Ama on 21/08/17, 10:04
Benassi grał za napastnikiem z uwagi na kontuzję Saponary, dla którego raz że to nominalna pozycja a dwa że to raczej podstawowy zawodnik. Benassi nie potrafił się odnaleźć na tej pozycji i zagrał słabo.

Oczywiście że brakowało zgrania i zrozumienia. Po zmianach, kiedy zeszła świeża krew gra pozbawiona była śmiałości oraz pomysłu. Przy tak grającym Diasie na miejscu Chiesy zacząłbym mieć obawy :-X

On może też biegać z lewej strony boiska.

Początek sezonu ale to kolejne minuty Eysserica na tej pozycji a chłopak prezentuje się bardzo fajnie, robi różnice.

boozz

Ja właśnie mam mieszane odczucia, wydawał mi się ociężały... Technicznie widać że jest zaawansowany ale brak mu szybkości?

,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."