• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Real Madryt - Fiorentina 2:1

Started by Chiesa, 22/08/17, 23:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Pierwsze 25 minut graliśmy fajnie, a potem za dużo strat i daliśmy się zdominować.

Wiadomo, że nie ma co oceniać po 45 minutach sparingu, ale Biraghi póki co prezentuje się o niebo lepiej od Olivery. Szybszy, silniejszy, bardziej waleczny i jak dotąd skuteczny w obronie, może poza straconą bramką, chociaż nie jestem pewien czy to on odpuścił krycie.

GrzegorzK

Quote from: Tommy on 23/08/17, 23:34
Pierwsze 25 minut graliśmy fajnie, a potem za dużo strat i daliśmy się zdominować.

Wiadomo, że nie ma co oceniać po 45 minutach sparingu, ale Biraghi póki co prezentuje się o niebo lepiej od Olivery. Szybszy, silniejszy, bardziej waleczny i jak dotąd skuteczny w obronie, może poza straconą bramką, chociaż nie jestem pewien czy to on odpuścił krycie.

Też mi się całkiem podoba, a w porównaniu do Olivery to niebo a ziemia. Co do Gaspara nadal nie jestem przekonany i jak dla mnie ten sam poziom co Tomović (czyli żaden) Pezzella za to bardzo dobrze gra, poza tym jak pokrył Ronaldo przy jego golu.

Widac było rozgrzewającą się całą ławkę, więc myślę, że na 2 połowe wyjdzie inna 11. W tym Drążek :) Ciekawe przeżycie dla chłopaka zagrać vs Real Madryt z CR7 z składzie :)

Ama

Niby Włosi też południowcy a Nam starczyło pary na 25 minut przy tej temp (30C+), później zdecydowanie osłabliśmy co doskonale było widać w pojedynkach szybkościowych z zawodnikami Realu.

Póki co bramki bardzo ładne, zarówna ta z dystansu Veretout jak i Ronaldo. Przyjemny dla oka mecz. Przy okazji fajne rozbieganie i kolejne minuty zgrania.

Landem

Dean

Quote from: Landem on 23/08/17, 23:57
Sanchez to poziom serie b.
Rzeczywiście gra cipowato. Mieliśmy dobrą okazję po złym wyjściu bramkarza Realu, ale się nie popisali chłopcy.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Tommy

Znowu w drugiej części gry gramy 25 minut nieźle, a potem padaka i jadą z nami jak chcą. Sanchez potwierdzam - ani trochę nie przypomina gracza, który przychodził do nas rok temu.

Chiesa

Cristiano go zglebował i ko szopy. Debiut Bułgara :)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO