• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

P. Włoch 1/4 finału: Lazio - Fiorentina 1:0

Started by Chiesa, 26/12/17, 02:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Quote from: Baggio210 on 26/12/17, 21:13
Ma ktoś jakiś fajny link bo nie mam Polsatu! Z góry dziękuję!

Ja oglądam tu:
www.sports-stream.net/fs17.html

Niestety nie znalazłem AceStreama :(

Tommy

Sanchez słabo póki co, duża dziura w środku...

Eyserric miał być jednym z naszych najmocniejszych punktów, a wychodzi na to, że nie łapie się nawet gdy wystawiamy w połowie rezerwowy skład.

Landem

Czy trenejro nie widzi, że Sanchez to poziom serie b?

Tommy

Mamy szczęście, że przegrywamy tylko jedną bramką. Nasza pomoc nie istnieje, co chwile głupie straty i Lazio jedzie z nami środkiem 4 na 3. Saponara i Benassi - tragedia. Sanchez kompletnie się nie nadaje na rozgrywającego, jak już to powinien grać tam Veretout, który jest najbardziej ogarniety ze wszystkich pomocników, mimo iż sam jest defensywny. Obrona też niepewnie.

Ciężko kogokolwiek wyróżnić - chyba tylko Drago, Chiesa i Babacar - za zaangażowanie.

Jeśli chcemy tu cokolwiek ugrać to Badyl musi wejść natychmiast za Sancheza, a potem Eyserric za Saponarę.

GrzegorzK

Masa strat z naszej strony na środku boiska gdy wyprowadzamy atak ... aż dziwne, że tylko 1 straciliśmy. Jeśli chcemy o coś powalczyć to trzeba w drugiej połowie przyspieszyć naszą grę i poprawić dokładność podań. Inaczej Lazio strzeli drugą i trzecią i będzie po meczu.

Drążek póki co średnio bardzo. Przy bramce zbyt wiele do powiedzenia nie miał (choć niektórzy by to obronili) poza tym dość niepewne ma te interwencje no i wznowienia nogą bardzo słabe. Mimo to miał dwie udane interwencje.

Tommy

Bez zmian...

Edit: A jednak Simeone i Eyserric za Saponare i Benassiego - dobra decyzja moim zdaniem. Też bym to tak zrobił, tylko jeszcze Badyl za Sancheza ;)

krzysiu

Srodek pola mega zawiodl,obrona jako zespol katastrofa

Landem

Nie widzę u Pioliego pomysłu na ten zespół.