• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

SAMPDORIA - FIORENTINA 3:1

Started by Chiesa, 17/01/18, 14:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Nie grał Krzysiu naturalnie, ale walczył i biegał a Baba...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

krzysiu

a Baba ma w dupie skoro i tak wylatuje ;) jesteśmy biedni w taktyke i zawodników :)

boozz

O kuź**, impreza urodzinowa mojej córeczki Róży nawet nie wiedziałem że mecz był... co za wynik, jestem zawiedziony.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Ile Baba strzelił bramek? ???
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Cholew

Jakie szczęście, że nie miałem możliwości oglądania tego meczu... Liczyłem, że sprawdzę wynik i zobaczę ile wygraliśmy, a tu zonk  :( Z góry ten sezon chyba był spisany na straty, ale żeby chociaż pojawiły się jakieś pozytywy i podstawy do tworzenia drużyny na przyszłe lata, a tu totalne gówno, dziadek Quagliarella pakuje nam trzy bramki...

Co do Babacara to talentu wielkiego u niego nie widzę, fakt strzelił dla nas kilka bramek, ale zdecydowanie nie jest to gracz, którego potrzebujemy w Violi. Jak odejdzie za kilkanaście baniek to będę bardzo zadowolony.

FV!

Chiesa

Cagliari-Milan 1:2 (8' Barella - 36'k., 42' Kessié)
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Landem

Za formę zawodników odpowiedzialny jest trener a formy to ja nie widzę u żadnego naszego gracza w tym sezonie...

krzysiu

Obrona ma w miare dobrą formę w miarę często i to tyle ;) ale jak ma być forma jak chciał oprzec o Saponare gre jak ten ciagle sie leczy ;) jego winą jest na pewno kijowa taktyka i to,że w środku nie ma kto rozgrywac bo w sumie zawodnicy Ci niby kreatywni są lipni więc ograniczamy się tylko do skrzydeł..