• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BOLOGNA - FIORENTINA 1:2

Started by Chiesa, 03/02/18, 01:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Quote from: boozz on 04/02/18, 17:01
Pamiętam, 15 lat temu na osiedlu jak graliśmy z ul. Beskidzką :D :P  8) Dziub :*
Karol zachowujesz się jak gówniarz.Tomek zwrócił Ci słuszną uwagę a Ty mu walisz po nazwisku dwukrotnie jakbyś nie wiem jak poczuł się urażony.Wygrana Violi napij się piwka lub melisy może lepiej i będzie ok.Pozdrawiam obu Panów!!
Forza Viola per sempre!

Chiesa

Chiesa

Fiorek

A propos goli z rożnego. To zawsze jest wina bramkarza. Obrońca/pomocnik może pomóc obronić, ale bramkarz musi...
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

Chiesa

Ano właśnie Mario...

Chiesa

boozz

Quote from: Krzysiek74 on 04/02/18, 17:06
Quote from: boozz on 04/02/18, 17:01
Pamiętam, 15 lat temu na osiedlu jak graliśmy z ul. Beskidzką :D :P  8) Dziub :*
Karol zachowujesz się jak gówniarz.Tomek zwrócił Ci słuszną uwagę a Ty mu walisz po nazwisku dwukrotnie jakbyś nie wiem jak poczuł się urażony.Wygrana Violi napij się piwka lub melisy może lepiej i będzie ok.Pozdrawiam obu Panów!!

Krzysiu daj spokój, to już było zupełnie żartobliwie na co wskazują emotki! dodane do posta! Słuszną uwagę to dziubek mógłby mi zwrócić w tramwaju że miejsca starszej Pani nie ustępuję. Cała wymiana zdań z dziubkiem mnie raczej rozbawiła (ok, na początku miałem nerwa ale raczej na Pana Szmatę Po Krótkim Słupku niż Tomka) a na pewno nie uraziła więc się Ty wyluzuj... Wybacz mi dziubek moje zachowanie :) :P :*

BTW skąd ja mam wiedzieć że dziubek ma na nazwisko Dziub bo zakładam że stąd Twoje obruszenie? Czy ja go mam w dowodzie? To miał być skrót od dziubek a nie przycinka. Chryste. Pozmieniałem na dziubek na wszelki wypadek :P
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."