• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - JUVENTUS 0:2

Started by Chiesa, 09/02/18, 02:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

Mam nadzieję że Pioli przejrzy w końcu na oczy i da pograć Bartkowi.Rubentus miał szczęście że wraca z Florencji z 3 punktami a jeśli tak będziemy grali w kolejnych meczach jak wczoraj to jest szansa powalczyć w przyszłym sezonie o powrót do europejskich pucharów.FV!
Forza Viola per sempre!

Chucky

Jak dla mnie liczy się wynik :) nikt za rok nie będzie wspominał kto grał i jak tylko ile był w siatce ! przejrzeć na oczy proszę !

Chiesa

Ten wielki Juve z mega budżetem nic nie grał Chucky. Taka jest prawda. Oczywiście wynik się liczy a dzięki komu jest taki wynik na tablicy? Weź wszystkie aspekty pod uwagę. I wcale nie graliśmy źle, ale chyba inny mecz oglądaliśmy. FV
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chucky

Juve grało słabo, a My dobrze i jaki jest wynik ? ! nie rozumiem tego rozważania

Chiesa

Chucky ale pytam dzięki komu taki wynik? czy tylko naszej nieskuteczności? Rozważanie moje polega na tym, że w swoim poście napisałeś tak, że graliśmy jak zwykle padakę i że ta drużyna to ruina i wpierdul oczywisty. Tego nie rozumiem dlatego rozkminić próbuję.

Ja żadnej ruiny nie widzę. Jest budowa zespołu i tyle a mimo tej naszej budowy (nowi, młodzi gracze) wielkie potęgi ligi nie wiedzą jak się nazywają i są przepychane przez arbitrów kiedy im nie idzie.

Chiesa

Noty od VNews  Gazzetta  Stadio  Nazione Repubblica CorFiorentino R. Bruno
Sportiello    5    4,5     5    4,5     5     5,5    5
Milenkovic 7    6    7    6,5    6,5    6    6,5
Pezzella    6    6     6    6    6    6    6
Astori    6,5    6,5     6,5    6,5    6    6    6,5
Biraghi    5,5    6    5,5    6    5,5    5,5    6
Benassi    6    6,5    6    6    6    6,5     6
Badelj    6    5,5    6,5    6    5,5    6    6,5
Veretout    6    6,5    6    6    5,5    6,5    6
Dias    6,5    6    6    6,5    6,5    6,5    6,5
Simeone    5    6     5,5    5,5    5    5    5
Chiesa    6    6,5     6,5    6,5    5,5    6    6
Eysseric    -    -     -    -    -   -    -
Thereau    5    5    sv    6    5     5,5    5,5

Chiesa

Jakie drużyny zrobiły na mnie wrażenie grając przeciwko nam? Sampa ta u siebie, Roma w II połowie u nas i Inter u siebie. A reszta? To my prowadziliśmy grę i przeważaliśmy (poza meczami, które odpuściliśmy - Chievo, Hellas, Spal, Crotone). W piłce jak w życiu potrzeba mieć szczęście kiedy wynik jest na styku.

Landem

Bez przesady z tym bramkarzem. Jak się nie umie strzelać bramek z akcji to obojętne kto broni :)  Niech najpierw atak ogarną.