• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - JUVENTUS 0:2

Started by Chiesa, 09/02/18, 02:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

boozz

Quote from: Riggarton on 10/02/18, 18:05
Nie widziałem meczu, po statystykach i Waszych reakcjach mam czego żałować - zarówno widowiska, jak i straconych punktów. Trochę razi jad wylewający się z niektórych wcześniejszych komentarzy. Mam nadzieję, że to wina emocji, a nie faktycznej tak głębokiej nienawiści i braku szacunku.

Z ocen w mediach wynika, że najlepszy u nas był Milenkovic. Może zaczniemy go częściej oglądać na boisku? Jak myślicie?

Ja do Jude i Szmateschiego żywię tylko głęboką nienawiść i brak szacunku. Na szacunek sobie trzeba zasłużyć, nie da się go kupić w sklepie razem z bułkami.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

Juve: Wygramy znowu kradnąc
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Forza Viola per sempre!

boozz

Milenkovic jest super, bez kompleksów :) Po tej akcji z Higuainem mi się buźka śmiała :)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

ja czekam na debiut Vlahovica ;)

Chiesa

Vlahović najpierw musi zagrać w Primce a póki co nawet nie siedzi tam na ławie. Są jakieś problemy biurokratyczne.

Chiesa

Chiesa

Tymczasem arbiter Guida został pochwalony przez Rizzoli'ego i Nicchi'ego za swój piątkowy "popis".