• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ATALANTA - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 16/02/18, 21:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GrzegorzK

Brawo Milenkovic ... Może i gra dobrze, ale w głowie musi sobie dużo poukładać.

Z Juve pomarańczowa kartka a dziś od początku meczu pracował na żółtą, a gdy juz ją dostał to 2 minuty mu zajęło zebrać 2 taką ...

Chiesa

Serwisy piszą, że czysto wybił...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fioletowy

Piłki to on na pewno nie wybił, natomiast pytanie czy złapał rywala czy ten po prostu zanurkował pozostaje otwarte. Ja nie potrafię tego rozstrzygnąć, więc nie będę wieszał psów na sędziach za tę sytuację.

GrzegorzK

Gówniany mecz z Atalantą II ...

aż się pisać nie chce nic na temat postawy graczy

Na plus chyba nikt, może Biraghi
Na minus Simeone, Benassi, Dias, Milenkovic

Chyba trzeba zrobić sobie przerwę w oglądaniu Fiorki do nowego sezonu, bo wygląda to ultra słabo ... Nie przywykłem, żeby Fiorentina z taką drużyną jak Atalanta remisowała, gdy ta gra II składem

Landem

Niemal nas ogrywa rezerwowy skład Atalanty :D

boozz

Quote from: Chiesa on 18/02/18, 19:05
Przecież wynik jest niezasłużony panowie, czy my ten sam mecz oglądamy? nawet w radiu bruno i rai uno powiedzieli, że wynik jest nieasłużony

Oczywiście że jest niezasłużony, Atalanta powinna wygrać. Milenkovic zdecydowanie ułatwił arbitrowi robotę a Poli matoł nie widział że sobie z Papu nie radzi. Dramat. Niech się już ten sezon skończy.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

Kto ustawia takiego zwrotnego na Gomeza..a gramy ciagle to samo
Ja nie widze zadnych plusów ,gramy solidnie co wystarcza czesto na remis i to tyle :) moze kiedys sie nauczymy wygrywac