• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CHIEVO VERONA 1:0

Started by Chiesa, 23/02/18, 14:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Baggio210

Quote from: Chiesa on 25/02/18, 18:36
Landem są gorsi. Pioli to na każdej konferencji powtarza.
Irek, a wierzysz w każde słowa trenerów??????

krzysiu

uparł sie na tych i tyle ;) oprócz obrońców i czasem Chiesy i Veretout to cięzko u nas znaleźć podwaliny pod przyszłą drużynę ;) ogolnie nie widze znowu pomysłu na ten zespół,stylu gry ..

Chiesa

Baggio a co mi i nam pozostaje. Przecież on ich ma codziennie na treningach. On chce wygrywać mecze więc stawia na tych co mu to gwarantują bardziej. Niestety my nie sprawdzimy tego czy rzeczywiście są gorsi.

Baggio210

Irek, nie czepiałbym się, gdyby wyniki i gra była okey. Ale mnie cos trafia jak widze tych samych ciagle grajków i grę bez szału.  Prawda jest taka, że wielkich wyników nie ma, a ogrywania młodych również nie!
Gdzie gra tego legendarnego  Saponary?
Hagi sie spakował a nawet boiska nie powąhał, mielismy taki super talent w środku pomocy, nasz młokos co go Paweł nawet próbował , a o Bartku nie wspomnę!
Dzis po wymęczonym zwycięstwie jest okazja do krytyki, ponarzekania, bo jak przegramy to mi się gadać nie chce, a co dopiero pisać!

Chiesa

Baggio wiadomo. Fiorka dziwnie gra. Nie do końca się zgodzę z niektórymi wpisami, że nie ma postępu. Z big zespołami graliśmy b. dobrze. Np. Juve wygrało, ale tak naprawdę nawet na remis nie zasłużyło. Dzisiaj z kolei słuszna uwaga, iż jesteśmy obsrani by nie stracić. Ot cała Fiorka. Dograć ten sezon, zdobyć jak najwięcej punktów i czekamy na te wzmocnienia obiecane przez rodzinę Della Valle.

Chiesa

Saponara jest wiecznie na l4. Raczej z niego nic nie będzie.

Chiesa

No i ta liczba stworzonych sytuacji i ich niewykorzystywanie.