• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

LECCE - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 12/09/10, 15:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nightsword

Szkoda meczu.Przegraliśmy mecz który był do wygrania.Błąd sędziego odebrał nam jeden pkt.
Kilku naszych graczy zapomniało co to znaczy walka.Gila znów sie nie przełamał i troszke za dużo biega po spalonym.Montolivo też jakoś nie błyszczy.
Mam nadzieje że w kolejnym meczu będzie wkońcu wygrana.
Forza VIOLA !!!

Lechu

Monto dno pomijam juz blad przy straconej bramce. To nie byl taki sam zawodnik jak z meczu repry. Zreszta z Montolivo juz od dluzszeog czasu jest cos nie tak. Nie gra na swoim poziomie w klubie. Zanetti tez bryndza. Nic nie pokazal poza paroma odbiorami. Ogolnie caly srodek dzis stal i gowno robil. Wystarczylo cofniecie Ago za pole srokdowe i od razu bylo widac kto *** rozgrywa. Mial 2 zajebiste pilki do Cerciego i Gili i przyspieszla ladnie gre. Bede sie upieral ze potrzebujemy jeszcze jednego pomocnika klasowego bo ten mecz tylko potwierdza ze jezeli Ago bedzie gral za Gila to totalnie kuleje dynamika gry w momencie gdy Monto i Zanetti graja ponizej swoich umiejetnosci, a Donadel na pewno nie jest rozgrywajacym. Oczekiwalbym po takim meczu wiecej niz 3 setek i nieuznanej bramki. O strzalach z dystansu nie wspominam. Ustawienie MM na lewej to jakies kuriozum. Mam nadzieje ze to byl ostatni raz. Gra zespolu miala pozytywne przeblyski, a pozatym to bardzo przecietnie. Oby wkoncy za tydzien przyszla pierwsza wygrana z Lazio. 

Chiesa

Violanews.com
Frey 6
De Silvestri 5,5
Kroldrup 6+
Felipe 5,5
Pasqual 6
Zanetti 5,5
Ljajic 5
Montolivo 5-
Cerci 6+
Babacar bez oceny
D'Agostino 5,5
Donadel bez oceny
Marchionni 5
Gilardino 5
Mihajlovic 5,5

FIRENZEVIOLA.IT
FREY 6
DE SILVESTRI 5,5
KROLDRUP 6
FELIPE 5,5
PASQUAL 6
ZANETTI 6
LJAJIC 5,5
MONTOLIVO 4,5
CERCI 6,5
BABACAR bez oceny
MARCHIONNI 5
D'AGOSTINO 5,5
DONADEL bez oceny
GILARDINO 5
MIHAJLOVIC 6

FIORENTINANEWS.IT
Frey 6
De Silvestri 5,5
Pasqual 6
Kroldrup 6
Felipe 6
Zanetti 6
Ljajic 5,5
Montolivo 4,5
Cerci 5,5
Babacar 5,5
Marchionni 4,5
D'Agostino 5
Donadel bez oceny
Gilardino 5,5

FIORENTINA.IT
FREY 6
DE SILVESTRI 5,5
FELIPE 5,5
KROLDRUP 6
PASQUAL 5,5
ZANETTI 6
LJAJIC 5,5
MONTOLIVO 4,5
CERCI 6+
BABACAR bez oceny
D'AGOSTINO 6
DONADEL bez oceny
MARCHIONNI 5
GILARDINO 5
MIHAJLOVIC 5,5

Moje:
Frey 6
De Silvestri 5,5
Kroldrup 6
Felipe 6
Pasqual 5,5
Zanetti 5
Ljajic 6
Montolivo 4
Cerci 6+
Babacar bez oceny
D'Agostino 6,5
Donadel bez oceny
Marchionni 4,5
Gilardino 5
Mihajlovic 5
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fiorek

Cóż szkoda porażki i żal błędu Monto.

Pocieszające jest to, że Palermo, Genua, Juve i Roma też zaczęły sezon słabo. Ja poczekam do 10. kolejki, potem zacznę oceniać dyspozycję Violi.
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu