• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - BENEVENTO 1:0

Started by Chiesa, 09/03/18, 15:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Florek

Dokładnie, stylu nie ma co dzisiaj oceniać, bo w takiej sytuacji nawet Real czy Barca miały by problemy bo w takich meczach nie liczą się umiejętności, a głowa a dzisiaj piłkarze myślami byli z Astorim i ja to w pełni rozumiem. Najważniejsze, że są 3 pkt i tyle. W tym sezonie z honorem dograć mecze i czekać na nowy, traktując go jako nowe rozdanie ;)

Chiesa

To było pewne, że tak będzie wyglądał mecz. Mimo, że w psychicznie rozbici ograli Benevento. FV! Za tydzień byczki i przerwa na kadry narodowe.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Krzysiek74

Tylko jedna osoba nie potrafi tu na forum zrozumieć tego!Kolego ogarnij się bo jeśli masz trochę wiary fioletowej w sercu to nie pisz takich rzeczy choć w tych trudnych chwilach obecnie.DA13 per sempre!!
Forza Viola per sempre!

Cholew

Forum przestało być miejscem do wyrażania swoich opinii?  ???

Krzysiek74

Quote from: Cholew on 11/03/18, 19:49
Forum przestało być miejscem do wyrażania swoich opinii?  ???
Nie Michał ale trzeba mieć wyczucie czasu i sytuacji...mam dalej tłumaczyć nawet Tobie??
Forza Viola per sempre!

HarmaACF

Ja moge tyko mówić o sobie. Cholew każdy może wyrażać swoje odczucia na temat meczu ale dzisiaj była wyjątkowa okoliczność i poprostu na gadanie zle na temat trenera czy piłkarzy działało na mnie ja płachta na byka. Widziałem co sie działo na boisku. Widać było co się maluje na twarzach piłkarzy i widziałem że jak dzisiaj przegrają to nie będe miał im to za złe bo dzisiaj nawet najwiekszy twardziel by się rozpłakał.

Chiesa

Wiadomo, że i z Chievo była padaka (zwycięska) to i na dodatek po stracie opoki-Dawida inaczej gra nie mogła wyglądać. A mimo tego 3 pkt zaksięgowane. Chwała im za to. Gol padł o g. 13.01. Zdobył go gracz z nr 31... pięknie to się spięło.

Chiesa