• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CROTONE 2:0

Started by Chiesa, 30/03/18, 00:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Simeone i Chiesa strzelają... tak powinno wyglądać cały sezon  ::)

Chiesa

Kolejne 3 pkt zaksięgowane!!! FV!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

szapcio

Fioletowy

Cieszę się, że wygraliśmy :) Nie oglądałem meczu, bo oglądałem Inter, i tu do beczki miodu muszę dodać łyżkę dziegciu, bowiem Hellas mogło spokojnie dostać i 7 goli, mediolańczycy bawili się z nimi jak z juniorami. My przypomnę parę tygodni temu 1-4 :mad: Dobrze, że od tamtego czasu nasza drużyna się ocknęła.

boozz

Saponara fajnie zagrał :)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

HarmaACF

Atalanta (7 ) 47ptk - 5 meczy u siebie 4 na wyjeździe - Sampdoria(D) Spal(W) Inter(D) Benevento(W) Torino(D) Genoa(D) Lazio (W) Milan (D) Cagliari (W)

Fiorentina (8 ) 44ptk - 4 mecze u siebie 5 meczy na wyjeździe - Udinese(W) Roma(W) Spal(D) Lazio(D) Sassuolo(W) Napoli(D) Genoa(W) Cagliari(D) Milan(W)

Sampdoria (9) 44ptk - 4 mecze u siebie 5 na wyjeździe -  Atalanta(W)  Genoa(D) Juventus(W) Bologna(D) Lazio(W) Cagliari(D) Sassuolo(W) Napoli(D) Spal(W)

krzysiu

Wydaje mi sie ze co w sumie głupie myslenie ale ze śmierć Davide naszych zjednoczyła jeszcze bardziej

Chiesa

krzysiu i tak jest. FV!

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO