• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

ROMA - FIORENTINA 0:2

Started by Chiesa, 07/04/18, 01:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Chiesa

2 gole oczami Giovanni'ego Sardelli z radio Bruno

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

boozz

Quote from: Tommy on 08/04/18, 17:51
LE realnym celem, ale nie będzie łatwo.

Obejrzałem obszerny skrót wczorajszego meczu, w dodatku rzuciłem okiem na statystyki no i niestety trzeba uczciwie przyznać, że mieliśmy furę szczęścia. Wiadomo, że w takim meczu liczy się wynik bo w Rzymie zawsze grało nam się bardzo ciężko, ale nie popadałbym mimo wszystko w hurraoptymizm.

Kurcze Tommy może statystyki wskazują na kupę szczęścia ale nie jest to do końca prawda. Byliśmy świetnie ustawieni, podwajaliśmy krycie, wszystkie formacje broniły, była asekuracja. Zagraliśmy moim zdaniem zajebisty mecz taktycznie. Było kilka sytuacji jak poprzeczki w których można powiedzieć że mieliśmy szczęście ale bez przesady. Roma zagrała chaotycznie, niepewnie, niedokładnie co się przekładało potem na coraz większy dla nich stres. Było naprawdę fajnie. Byliśmy jak bokser który zbiera na gardę, czeka i wali podbródkowym.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

A Saponara jest genialny.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

DS Freitas i Totti

cfreitas66

Chiesa

Chiesa

Chiesa

Cholew

Ależ żałuję, że nie miałem możliwości oglądać tego meczu  :( Coś pięknego! Walczyć o tą LE!  ;D