• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - LAZIO 3:4

Started by Chiesa, 17/04/18, 20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Fiorentina: Sportiello - Milenković, Pezzella (k), V. Hugo, Biraghi - Eysseric (9' Drągowski), Dabo, Veretout - Chiesa, Dias (79' Saponara) - Simeone (70' Falcinelli). Ławka: Cerofolini, Laurini, Gaspar, Ranieri, Hristov, M. Olivera, Benassi, Cristóforo, G. Gori. Trener: Stefano Pioli

Niedysponowani: Théréau, Badelj, Lo Faso
Zdyskwalifikowani: -
Decyzja trenera: Illanes
Inni: -
Zagrożeni karą meczową: Pezzella, V. Hugo

Lazio: Strakosha - Cáceres, de Vrij (25' F. Anderson), L. Felipe - Marušić, L. Leiva, Milinković-Savić, J. Lukaku (72' Lulić, k), L. Alberto - Murgia - Immobile (87' Caicedo). Ławka: Vargić, Guerrieri, Bastos, Basta, Wallace, Nani, Di Gennaro, Crecco. Trener: Simone Inzaghi

Niedysponowani: Patric, Parolo
Zdyskwalifikowany: Radu
Decyzja trenera: Đorđević, Perea, Abukar, Jordão, Marchetti, Miceli
Inni: -
Zagrożony karą meczową: Immobile, Luis Alberto, Bastos

Sędzia: Damato (Barletta)

Bramki: 16', 31'k., 54' Veretout - 39', 72' L. Alberto, 45' Cáceres, 70' F. Anderson

Żółte kartki: Veretout, Pezzella, Chiesa - L. Felipe, L. Alberto

Czerwona kartka: 7' Sportiello - 14' Murgia

Widzów: 24.008 (zysk 439.270)

18°C
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Chiesa

boozz

Będzie ktoś miał jakiś fajny link to niech wrzuci, dzięki :)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Riggarton

Eleven woli puścić Crotone (18 miejsce) vs Juventus (1 miejsce) niż mecz Fiorentiny (7 miejsce) z Lazio (5 miejsce) :(

marborski

miałem nawet poświęcić 15 zł na pakiet Eleven ale jak zobaczyłem dzisiejsze mecze i brak Viola vs Lazio to odpuściłem...

Krzysiek74

No niestety dziś mecze w Eleven Juve,Napoli i Milanu a hit Lazio-Fiorentina odrzucono :(
Forza Viola per sempre!

Cholew