• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - LAZIO 3:4

Started by Chiesa, 17/04/18, 20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

boozz

Quote from: krzysiu on 18/04/18, 23:01
to pogadaj z Piolim .. gdzie była jego wina przy 3eciej? kto wyszedł do Andersona ? nikt ... zjebał przy drugiej , przy pierwszej nawet przy poruszeniu sie niemialby pewnie szans bo swietnie wykonany wolny a jezeli ciezar ciala byl na drugiej nodze to tym bardziej

:D strzał sprzed pola karnego obciąża bramkarza dla mnie. Zawsze.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Fiorek

Na plus za cały sezon Veretout. Gość już załadował tyle bramek z wolnych + gol z rożnego. Szacunek Za mojego kibicowania mieliśmy tylko jednego tak skutecznego pomocnika - magika Rui Costę. No może przez kilka sezonów nieźle grał Ljajic.   
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

krzysiu

przy rzucie wolnym? pewnie zle był ustawiony , przy 3ecim piłka się odkręcała,ludzi masa przed nim którzy stali jak słupy

Cholew

Chiesa

Drągowski widzę dostał 4 w ocenach. Winią go za wszystkie gole.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

gasiorek05

Frajerska przegrana, Lazio pokazalo jak nalezy grac gdy sie prowadzi a my wygrywajac pozwalalismy Lazio na zbyt wiele. Obrona dziurawa, skrzydla wolne, srodek malo agresywny. Powinny byc zmiany wczesniej. Falcinelli to wchodzi i pilki praktycznie nie dotyka. Dias fatalny, szkoda ze Saponara szybciiej nie wszedl.
Jak VAR nie mogl uznac bramki Simeone to jest skandal!!!

Chiesa

Florek no ja wolę z Romą ew. przegrać a z Lazio wygrać :)

Chiesa