• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - LAZIO 3:4

Started by Chiesa, 17/04/18, 20:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Quote from: Dean on 18/04/18, 21:41
Dobra, to jakieś pomysły na bramkarza w nowym sezonie? Przydałby się taki, który by nam ratował punkty, a nie urywał.

Jeszcze niedawno wydawało się, że ścisk na bramce, a zaraz zostaniemy z niczym. Do tego jak dobrze pójdzie to dojdą nam mecze w LE i przydałoby się dwóch...

krzysiu

Drazek przy 1wszym nie mial szans,przy drugim na pewno mogl lepiej zagrac ale czego wymagac od chlopaka ktory ostatni mecz grał w Grudniu?

Chissa

...no póki co Bartkowi popisywanie się w szatni wychodzi nieźle, na boisku jak widać......................... :-[   

Cholew

Wszedł w trudnym momencie i ciężkich okolicznościach, chyba spiął się za bardzo. Ja będę miał pełny obraz po kolejnym meczu.

boozz

Wiem że nie gra, nie mam pretensji. Tylko że nie może wpadać wszystko co w światło bramki leci.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Lechu

Tylko Perin chyba w zasięgu.

Cholew

Quote from: Lechu on 18/04/18, 21:54
Tylko Perin chyba w zasięgu.

Nie pogardził bym, zwłaszcza jakby miał taką formę jak 2 lata temu :)

boozz

Poli sobie sam winien w tej sytuacji, trzeba było mu regularnie dawać grać z ogórami. Myślałem że wygramy ten mecz ale raczej to nie nastąpi, chyba że sobie Drago głowę zresetuje na drugą połowę...
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."