• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

Sparing: Fiorentina - Venezia 0:1

Started by Chiesa, 21/07/18, 00:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Przed meczem miało miejsce spięcie między fanami Fiorentiny a Wenecji. Interweniowała policja

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Na plus: Lafont, Chiesa i Pezzella.

Na minus: Diks i Eysseric

Chiesa

Wymiana koszulkami - prezydent Venezii Joe Tacopina i vice prezydent Fiorentiny Gino Salica

Venezia FC

@VeneziaFC_IT
Scambio di maglie tra il Presidente Joe Tacopina e il Vice-Presidente della Fiorentina Gino Salica! 🦁

Chiesa

Chiesa

boozz

Quote from: HarmaACF on 21/07/18, 20:08
Podstawowy skład i 1:0 w pape z drugoligowcem no i fajnie

Zakładam że nie widziałeś meczu... po 15' wyłączyłem bo to przypominało zabawę moich dzieciaków w wannie. Aż dziw bierze że się zgodzili na tym kartoflisku grać. Po tych 15' moja konkluzja jest taka że trzeba znaleźć inne miejsce na przygotowania niż Moena.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

HarmaACF

Nie oglądałem. Boisko jest takie same dla obu drużyn. Prawdziwe sprawdziany przed nami. Mam nadzieje ze po nich bedzie sie z czego cieszyc.

Krzysiek74

Do sparingu tego czy poprzednich pogromów amatorów nie ma co przykładać większej rangi.Trenerzy mają przegląd wielu tematów.Liga rusza w sierpniu i będziemy oceniać na co ten zespół stać.Wedlug mnie znów środek tabeli ale obym się mylił bo chce Viole jak i Wy oglądać w walce o conajmniej LE.FV!
Forza Viola per sempre!