• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - CHIEVO 6:1

Started by Chiesa, 26/08/18, 19:12

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Właśnie o to chodzi, żeby u siebie dominować każdego rywala. Tak powinna grać Fiorentina.

Oczywiście to dopiero pierwsza połowa pierwszego spotkania, więc nie ma się czym podniecać, szczególnie że rywal nie jest z czołówki - lecz wygląda to zdecydowanie lepiej niż w inauguracyjnym spotkaniu poprzedniego sezonu, gdzie graliśmy na chodzonego.

Cholew

Quote from: Pontius on 26/08/18, 21:19
Quotei tak należy grać ze słabymi drużynami. FV!

Chievo wcale nie jest takie słabe. Pokazali dobrą grę z Juventusem.

Sam nie wiem jak oceniać tamten mecz - może Juve olało przeciwnika albo jeszcze się nie zgrali wszyscy... a może faktycznie Chievo nie takie słabe jak mi się wydaje.

Pontius

QuoteSam nie wiem jak oceniać tamten mecz - może Juve olało przeciwnika albo jeszcze się nie zgrali wszyscy... a może faktycznie Chievo nie takie słabe jak mi się wydaje.

To był zawsze solidny zespół dolnej części tabeli. Niejednokrotnie się z nimi męczyliśmy. W obecnym sezonie nie powinni mieć tak dużych problemów z utrzymaniem jak w poprzednim.

wejo

zobaczymy czy dotrzymają do końca. Chievo wcale nie jest słabe - Stępinski mógł już dwie bramki strzelić. A nam trafił sie lucky shoot i dobitka na pustą bramkę ;) gra jest fajna, ale równie dobrze moglibyśmy przegrywać.

boozz

Pomijając wynik to mnie ten mecz nie zachwyca, nie ma płynności w grze i w obronie też pozwalamy Chievo na zbyt dużo...
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Krzysiek74

Wynik njaważniejszy nie wymagajmy od pierwszego spotkania topowej formy.FV!
Forza Viola per sempre!

Chiesa

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Benassi!!!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Pontius