• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - UDINESE 1:0

Started by Chiesa, 02/09/18, 02:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Krzysiek74

11 wygrana z Udinese z rzędu na AF ? :)
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

Koniec meczu i najważniejsze że kolejne 3 pkt na naszym koncie.FV!
Forza Viola per sempre!

Krzysiek74

I na chwilę jesteśmy wiceliderem tabeli :)
Forza Viola per sempre!

krzysiu

Nie lubie takich drużyn jak Udine , przyjechali na remis i to od początku .. ale znowu Simeone osamotniony i widać braki w 2 linii , a jak nam zatrzymają skrzydła to jesteśmy w dupie

boozz

Źle zagraliśmy włącznie ze strzelcem bramki, piłka nie chodziła a chłopaki się nie pokazywali. Nerwy miałem ogromne. Dobrze zagrał Bartek, dziś nie było po nim widać paniki w oczach.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

szapcio

Bardzo nerwowy mecz, ale nie zapomnijmy ze Udine jest teraz w formie, nasi strasznie cierpieli na boisku, cieszy ciągły pęd na bramkę, pchali aż w końcu się udało.Duzo ładnych momentów było, i druga wygrana z rzędu :)

Tommy

Liczę, że gdy wróci Veretout to będziemy potrafili bardziej kontrolować sytuację w środku boiska. Najważniejsze 3pkt!

FORZA VIOLA!!!

krzysiu

a ja mam nadzieje ze bedziemy umieli rozgrywać ..