• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

NAPOLI - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 14/09/18, 13:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

krzysiu

A nasz napastnik ma sytuacje? miał tylko w 1 meczu i tyle .. wiec jak można mówić ze to najgorszy napastnik od lat? gramy kijową taktyką w której Simeone jest osamotniony i tyle .. to nie jest Messi czy CR7 ze sam coś zrobi .. wkurza mnie takie gadanie ..

Landem

Od napastnika wymaga się bramek. Tyle i aż tyle. Mnie nie obchodzi czy ktoś mu dogra czy nie, sam powinien kreować i piłka powinna go szukać. A on się nawet ustawić nie umie, wiecznie spóźniony.

krzysiu

To graj zamiast niego..taki mamy styl gry i tyle,jego minus to marnowanie sytuacji.

boozz

Quote from: Landem on 16/09/18, 10:15
Od napastnika wymaga się bramek. Tyle i aż tyle. Mnie nie obchodzi czy ktoś mu dogra czy nie, sam powinien kreować i piłka powinna go szukać. A on się nawet ustawić nie umie, wiecznie spóźniony.

Większej bredni nie czytałem.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Quote from: krzysiu on 16/09/18, 11:08
To graj zamiast niego..taki mamy styl gry i tyle,jego minus to marnowanie sytuacji.

Sytuacji których wczoraj nie miał. Ewidentnie chcieliśmy wywieźć 1 punkt i to się zemściło ale wcale nie zagraliśmy złego spotkania w obronie i taktycznie. Zrobiliśmy jeden błąd i to wystarczyło.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Quote from: Landem on 15/09/18, 22:41
No i ta gra bez napastnika kolejny sezon... Najgorsza punta od 15 lat. Batistuta, Chiesa, Toni, Mutu, Jovetic, Rossi... Gomez albo Kalinic daliby nam więcej niż Simeone.

Batistuta w swoim pierwszym sezonie we Florencji strzelił 13 bramek w lidze + 1 w CI. Simeone 14+1. Ale to jest najgorsza punta od lat. Pierdolololamento.

Landem

Quote from: boozz on 16/09/18, 11:30
Quote from: Landem on 16/09/18, 10:15

Większej bredni nie czytałem.
Grzeczniej trochę Łosiu :)