• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

SAMPDORIA - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 19/09/18, 01:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Punkt na tak trudnym terenie trzeba szanować, ale mogliśmy zamknąć ten mecz w pierwszej połowie. Mieliśmy więcej sytuacji.

krzysiu

Powinniśmy zamknąć w 1 połowie i tam już powinno być 2 do 0 ,ale niestety chyba jeszcze tego nie potrafimy , druga połowa znowu taka nijaka .. a środek pola mnie przeraża bo Gerson to praktycznie nie gra w obronie , w ataku tez nic nie dał, Edimilson nie wygląda za ciekawie a sam Veretout nie da rady ogarnąć obrony

Cholew

No nic, wracamy z 1 punktem po niezłej grze (zwłaszcza w I połowie). Naplety dostały tam 3:0  :)

boozz

Nie dobiliśmy Sampy, było by po meczu. Szkoda ale ważny 1 pkt. bo obawiałem się porażki. Sampa ostatnie 2 mecze 3-0 i 5-0 więc byli w gazie.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

trochę kichę mamy z ławki niestety .. Mirallas do przodu fajnie,ale strat masa w tak krótkim czasie .. Pjacy brakuje wykończenia niestety .. obrona dzisiaj mega niepewna ,a Milenkovic to przekot ,choc przy bramce powinien sie troche bardziej przesunąć w kierunku nogi strzelającego

Dean

Niby fajnie, niby spoko, ale pozostaje jednak pewien niedosyt. Były akcje na podwyższenie prowadzenia to fakt, jednak jak dla mnie znowu ujawnił się minimalizm. Zdaję sobie sprawę, że przy 1-0 nie ma co forsować tempa, bo wynik jest ok, ale jednak gra na spowolnienie (gra na czas już w pierwszej połowie), często powoduje takie skutki.

Ama

Chciałbym pochwalić Drągowskiego za dwa ostatnie mecze. Dość pewna gra, niewiele własnych błędów (do poprawy wybicia) a nawet wybronione setki rywali. Zupełnie inna postawa w porównaniu do poprzedniego sezonu. Z jednej strony dobrze, że Lafont ma pewnego zmiennika, z drugiej strony ponownie ubolewam, że nie rozwija się w innym klubie będąc pierwszym wyborem.

Mecz udany, zremisowaliśmy z bezpośrednim rywalem na jego terenie. Sampdoria od początku sezonu pokazuje, że chciałby powtórzyć zeszłoroczny wynik lub nawet go poprawić, mam nadzieję, że po meczu rewanżowym zdecydowanie popsujemy im ich plany.

Chiesa

Przed meczem

ACF Fiorentina

@acffiorentina
Squadra arrivata al Ferraris
A breve su Violachannel le formazioni ufficiali https://goo.gl/DYQb8T #SampFiorentina #NoiSiamoFirenze
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO