• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

SAMPDORIA - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 19/09/18, 01:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

boozz

A ja będę nudny i znowu napiszę że rewelacyjny taktycznie mecz gra Fiorka. Nie poznaję tej drużyny.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chissa

... wow  teraz naprawdę można popatrzyć na Fiorkę i się nie zapijać!!! Bartek oprócz babola  na początku to pełna koncentracja. Pioli u mnie zapunktował , że zostawił Benassiego  na ławie ( pomimo dobrego początku to jego poziom to .... trzeba spytać Manciniego ). Te dwie " czekolatki " ( nie jestem rasistą ) to miód na serce , chociaż Gerson spóźnia. Simeone pomimo bramki to zjebał przynajmniej jedną 100.  Milenković to profesor i vale di piu di Federico. Francuz w środku musi się obudzić bo regista co słaby. ALE  ogólnie jak  na Fiorrkę to ok. Oby tak dalej ...................FORZA VIOLA

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Tommy

No i dupa :/ jesteśmy lepsi, jeden głupi błąd i remis.

Cholew

*** akurat telefon zadzwonił i odszedłem od telewizora  :mad: Dzisiaj muszą być 3 pkt!

Chissa

Chiesa

Chiesa