• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

INTER - FIORENTINA 2:1

Started by Chiesa, 24/09/18, 19:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fiorek

Powiem tak. Lafont nie powinien grać. Dziś niepewnie. Nie pomaga nam. Dziwne zachowanie przy bramce na 1:2. Powinniśmy grać w przewadze. Ewidentna czerwona.
---
www.mariuszsadurski.pl - blog PR i marketing w turystyce
www.acffiorentina.eu

Chiesa

Szczęśliwa wygrana Interu...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

delsnd

Tommy

Lafont dobrze łapie, ale przy wyprowadzeniu piłki jest niepewny. No nic, szkoda - do końca graliśmy o zwycięstwo, jest spory progress w porównaniu  z poprzednim sezonem. Jeśli będziemy grać tak jak do tej pory to naprawdę możemy powalczyć o czwórkę, bo poza Juve i Napoli wszyscy są w naszym zasięgu, a taki Milan czy Inter będą tracić punkty regularnie.

Bardzo dobry mecz Mirallasa, podoba mi się jego zaangażowanie.

delsnd

mi sie bardzo podobal ostatnio Hancko,
idealny bylby na Inter

marborski

Było całkiem ok, ale warto wypunktować ważne sytuacje:
1. Jak dla mnie granie na takim ryzyku z bramkarzem jest niedopuszczalne... każde zagranie do Lafont'a z taka presją Interu mogło grozić utratą bramki
2. Może to jest tylko moja opinia ale Chiesa jakby się porozglądał w niektórych sytuacjach to czyste piłki dla kolegów by były. Nie umniejszam jego wkładu w drużynę tylko czasami lepsze dogrania idą na lidze orlika niż pchanie się na siłę samemu...
3. Nie ma co zarzucić po raz kolejny obrońcom. Zrobili co mogli aby wspomóc bramkarza.
4. Brak kartki dla Asamoaha dość irytujący... Sędzia nie wiem co chciał udowodnic nie dając mu czerwonej zwłaszcza po kopnięciu Chiesy w piszczel.
Rzadko się wypowiadam, uważam że ten mecz nie odmieni gry naszych na jeszcze lepszy poziom ale może zasugeruje grę na Mirallasa z przodu choćby ze 2 mecze z podwieszonym napastnikiem Simeone?

Chiesa

Nasi wkurwieni. Prezydent Cognigni pojechał grubo po arbitrze.

Chiesa

Pioli załamany i ***.