• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FROSINONE - FIORENTINA 1:1

Started by Chiesa, 09/11/18, 02:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tommy

Sampdoria - prowadzimy 1:0, kończy się 1:1
Cagliari - prowadzimy 1:0, kończy się 1:1
Torino - prowadzimy 1:0, kończy się 1:1
Roma - prowadzimy 1:0, kończy się 1:1
Frosinone - prowadzimy 1:0, kończy się 1:1

Pewna prawidłowość? Pokażcie mi jeden mecz, gdzie udało się nam  dogonić wynik, albo po zapunktować będąc słabszym! Frajerstwo pełną gębą! Oddajemy punkty bez walki.

Do tego głupio przegrane mecze z Interem i Lazio, gdzie spokojnie powinniśmy chociaż zremisować. Co najmniej 12 punktów frajersko oddanych, a ani jednego nie wyszarpaliśmy tak jak np dzisiaj Frosinone. Ktoś powinien za to odpowiedzieć! Gra tylko Chiesa i obrońcy, ale nawet oni nie mogą nic zrobić w takiej sytuacji jak dzisiaj, że jest strata w środku i pomocnicy zamiast wracać gazem to sobie drepczą i truchcik robią.

Szkoda nerwów, stagnacja na całego, znowu będzie jakieś ósme miejsce i tyle.

Luca.Toni

Obejrzę Fiorkę dopiero jak Pioli będzie zwolniony :) Takiego bezmózga na ławce nie było chyba nigdy. Nawet Miha i Delio byli lepsi. Forsuje tą swoją gównotaktykę chyba po to żebyśmy spadli do serie b.

krzysiu

Zgadzam sie ;) dlatego mówie jedyne sukcesy mozemy osiągnąć Fiorką grając w gry , na co innego nie mozemy liczyć niestety .. ile można frajerzyć meczów .. z 8-9 pkt powinno być więcej , maxa nie oczekuje a tu nie ma nic .. ławka to dno , nikt nic nie daje, Mirallas włazi gra szajs. Pjaca to widać ze forme ma w lesie , Simeone to w ogole rzadko nawet do sytuacji dochodzi .. wszystko sie w sumie opiera na obronie , błysku Chiesy i skuteczności Benassiego ..

Chiesa

Trenejro powie, że zagrali świetnie pod względem charakteru itd
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Dean

Kur*a a miałem pisać w jak było 1-0: ciekawie czy znowu bedą grali zachowawczo na 1-0, głupio stracą gola i zremisują? Ale myślę "nie, przecież zagrali już tyle takich zje**nych meczów, że musieli wyciągnąć wnioski". Jak widać te patałachy nie wyciągają wniosków... Kur*a, wymiotować się chce na takich szmaciarzy. Takie średnie zespoły, bez ambicji nie mają prawa grać w pucharach. Mamy szczęście, że sprzedajna UEFA nie podarowała nam LE przy zielonym stoliku bo to najgorsze co mogło by nas spotkać. Niech już skończą się ośmieszać i mówić o Astorim po takich meczach, bo to tylko uwłacza pamięci po kapitanie.

Irek, prośba do Ciebie, żebyś nie wrzucał później zdjęć naszych gwiazdeczek z instagrama z podpisami typu "jedziemy dalej", "zasłużyliśmy na więcej", "kapitan/kibice zawsze z nami, potrzebujemy dalszego wsparcia". Nie wiem jak innych tutaj, ale mnie to strasznie wkur**a.

Luca.Toni

Jakiś czas temu przed kolejką Serie A było na Eleven kilka minut z Piolim. Bredził coś o jakiejś ofensywnej taktyce... nie wiem co bierze ale niech to będzie pół albo niech da numer.

Chiesa

ok Dean. Nie mam zamiaru już. Do świąt ich odpuszczam bo mnie wkurwiają fest...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Tommy

A Federico to niech po sezonie dla swojego dobra szuka jakiegoś lepszego klubu, to nasz największy talent i najlepszy gracz od czasów Batistuty przewyższa poziomem całą drużynę. Tutaj nie ma z kim grać z przodu i jak zostanie jeszcze jeden rok to tylko będzie marnował swój potencjał. Co innego gdyby miał w pomocy takich graczy jak Valero czy Pek sprzed 5 lat, a w napadzie Jovetica do współpracy. Przy Gersonie czy Benassim to nasz Chiesa nie rozwinie skrzydeł.