• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - NAPOLI 0:0

Started by Chiesa, 08/02/19, 02:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Sędzia dosłownie na wyciągniecie ręki a nie widzi ewidentnego faulu na Chiesie... w dodatku karze żółcią Dabo za to że miał powody do dyskusji... wśród sędziów stabilnie czyli opaski na oczach :mad:

Cholew

Quote from: Chissa on 09/02/19, 18:49
Quote from: Cholew on 09/02/19, 18:42
Niby naplety mają przewagę, ale jakoś źle nie gramy. Piłkarze z miasta brudu i smrodu uwzięli się na Dabo, oby wytrzymał te krzywe akcje i nie dał się sprowokować...
...no nie przesadzaj z tym miastem brudu! Z tego miasta pochodzi wielki święty o. Dolindo. Znasz? Jeśli chodzi o mecz to dajemy radę .....mimo wszystko !

Do tej pory nie miałem o nim pojęcia, co to jednak zmienia? W Neapolu urodzili się też m.in. Di Natale i bracia Cannavaro i jest mi to kompletnie obojętne. W miejscowości Braunau am Inn urodził się Hitler i W.Orłowski (polski medalista MŚ w zapasach) i jak mam teraz postrzegać to miasto? Zapytaj Milika co się stało z jego zegarkiem, Hamsik czy Insignie również mieli podobne "atrakcje"...

Chissa

Przyjacielu ( Cholew ) nie ekscytuj się tak ! To była tylko taka dygresja . O . Dolindo to nie calcio tylko la vita eterna więc Canavaro i "companija" + skradzione zegarki nie mają z tym nic wspólnego ! Poruszymy ten temat jak chcesz nieco póżniej teraz Fiorka...  Forza Viola

Cholew

Quote from: Chissa on 09/02/19, 19:21
Przyjacielu ( Cholew ) nie ekscytuj się tak ! To była tylko taka dygresja . O . Dolindo to nie calcio tylko la vita eterna więc Canavaro i "companija" + skradzione zegarki nie mają z tym nic wspólnego ! Poruszymy ten temat jak chcesz nieco póżniej teraz Fiorka...  Forza Viola

Spoko, nie traktuj tego stricte jako argumentum ad personam  ;) Koniec off topic w tym temacie. Wracamy do właściwych emocji. FV!

Chissa

Chissa

... mimo wszystko więcej jakości mają naplety...!!!

Chiesa

a my większe serduszko :) zasłużony punkt. Brawo za walkę! FV
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Ama