• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - INTER 3:3

Started by Chiesa, 22/02/19, 22:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Znów mecz typu rollercoaster  :D fani interu muszą zamykać szampany  :)

Chiesa

FT. Wielka Fiorentina. Walka do końca!!!
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Tommy

Kolejny comeback w tym sezonie, ale my sobie sami tworzymy takie sytuacje przez babole w defensywie i pomocy :P

A ten karny to troche taki wydrukowany chyba :D nie wiem z jakiej kamery sędzia miał obraz, ale z tego co pokazywali na transmisji to tam raczej klatka była...

Dean

Jak dla mnie też karny bardzo naciągany. Trochę teraz został Inter skrzywdzony  ::)

Chiesa

Panowie w I meczu Fiorka została skrzywdzona tym karnym na Hugo (paluszki?)

gasiorek05

Brakuje tej drużynie dojrzałości jeszcze, ale od kilku meczy wreszcie widzę zespół który wierzy w siebie i walczy do końca. Brakuje lidera obrony i kapitana a to widać bo gubimy się ostatnio w defensywie. W ofensywie jest polot.
Edmilsona można chwalić za pracę na boisku, ale on albo odwali taki numer jak dziś w polu karnym (piłka leci na głowę więc  nie wiem skąd mu ta ręka sie tam wziela) albo głupia czerwień. Czasami zaś tak pięknie kropnie z dystansu.
Laurini straszny pracuś ale mamy braki kadrowe na prawej obronie. Odpowiednik Biraghiego z drugiej strony i miazga wtedy.
Pjaca - czy on miał kontakt z piłką po wejściu, czy on zapomniał jak się w piłkę gra! Straszny zawód, nic jeszcze w żadnym meczu nie wniósł.
No i ten VAR - dzisiaj skuteczny bo wg mnie ręka jak najbardziej była, zawodnik robi ruch, dłoń przy ciele ale łokieć w kirunku piłki skierowany. Niestety przestałem się już cieszyć z goli, bo nigdy nie wiadomo czy podczas gola, nie było jakiego "uszczypnięcia"
Szkoda że u siebie w lidze tylko remisujemy od dłuższego czasu z tymi wielkimi, bo sa to mecze o 6 punktów

Tommy

Właśnie chodzi o to, żeby ta drużyna grała z większą dyscypliną to w tej lidze każdy będzie w naszym zasięgu. Póki co za łatwo tracimy bramki, albo po własnych błędach albo przez za małe zaangażowanie w obronie.

Trzeba jeszcze jednego pewnego środkowego obrońcę, jednego bocznego i jedno pomocnika(do pierwszej drużyny). Gramy wtedy o top4.

Chiesa