• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - FROSINONE 0:1

Started by Chiesa, 06/04/19, 01:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Luca.Toni

Trzeba szukać pozytywów. Może to ostatni mecz siwego pozoranta? Kto wie, może taczka już stoi pod Artemio? :)

Chissa

...kto nie oglądał tego meczu live niech żałuje ! Tyle emocji !!!!! Powtórka tego nie odda !!! Ale ładna pogoda, słońce .... ja wszystko rozumie ( naprawdę bez ironii  :P ) .........      są jeszcze wolne miejsca na wyjazd do Florencji ?????   ;D   Ripeto:  FORZA VIOLA  !!!!!!
PS.
Sądząc po tym jak oddaliśmy 3 pkt Frosinone to kogo bierzemy od nich a buon prezzo ????    ;)

Dean

Boziu... postawiłem nawet dzisiaj na Fiorkę, bo kiedy się przełamać jak nie z Frosionone... No ale Viola konsekwentnie idzie w obranym kierunku :( Jaki teraz mamy z nimi bilans? 1zw. 2rem. 1 por. ? Z Frosinone?

Chissa

Quote from: Chiesa on 07/04/19, 14:21
Nie wiem z czego się cieszycie?

...kto ? I w którym momencie ktoś się cieszył ? ?

Tommy

Ja odpuściłem oglądanie tego spotkania, wybrałem rower i widzę, że nie ma czego żałować. Spodziewałem się jakiegoś remisu albo wygranej w męczarniach, bo nic nie gramy od dwóch lat, a tutaj widzę że jest jeszcze gorzej. Ciekawe co trenejro powie po meczu. Jeśli mamy powalczyć w pucharze z Atalantą to uważam, że jedynie zwolnienie Piolego może wnieść jakiś powiew świeżości choć na kilka spotkań.

Wiem, że nie gramy już o nic w tej lidze, ale za takie wyniki ktoś powinien dostać po głowie, natomiast wszyscy udają jakby było normalnie. To świadczy,  że nie mamy ambicji i niedługo może już nawet średniakiem nie będziemy.

krzysiu

Bo my tak od dawna z ta ambicja,a potem widac efekty a ryba psuje sie od głowy

Dean

Też uważam, że trzeba go wywalić przed końcem sezonu. Jeśli odejdzie pod koniec czerwca i zanim podpiszemy nowego trenera minie kupa czasu. A jeszcze dać mu go trochę na poznanie zespołu i ocenienie kto będzie przydatny? Nie możemy sobie na to pozwolić. Już pomijam fakt, że transfery (będą jakieś?) też będą przeprowadzane za pięć dwunasta.

EDIT: W którymś wywiadzie czytałem, że (zdaje się) Corvino mówił, że podczas mercato miał do wyboru De Paula z Udinese albo któregoś z naszych. Pamiętacie o kogo mogło mu chodzić?

marborski

Chodziło o Pjacę. Lepiej marketingowo stał Pjaca i Corvo mówił, że nie byłby sobą gdyby go do nas nie sciągnął