• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - FROSINONE 0:1

Started by Chiesa, 06/04/19, 01:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Rozważane jest zgrupowanie poza Florencją i zwolnienie trenera.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Cagliari-Spal 2:1 (3' Faragò, 60' Pavoletti - 18'k. Antenucci)
Udinese-Empoli 3:2 (15', 41'k. De Paul, 45' Mandragora - 11' Caputo, 24' Krunić)
Inter-Atalanta 0:0
Lazio-Sassuolo 2:2 (53'k. Immobile, 96' Lulić - 57' Rogério, 89' Berardi)

Chiesa

Luca.Toni

Jak sprzedamy graczy:
Benassi - 15-25mln €
Milenkovic - 20-35 mln €
Veretout - 15-25 mln €
Chiesa - min 50 mln €

To będzie przynajmniej 100 mln € na zrobienie kadry na LE. No i na trenera :> Z tego grona tylko Chiesa i Veretout są trudni do zastąpienia. Nikt nie jest zaś niezbędny. Dla mnie przyszłość jest kolorowa.

Luca.Toni

A jak zatrudnimy Di Francesco to obowiązkowo Berardi do kompletu. Może się odbuduje :) Odbudują! :)

Dean

Quote from: Luca.Toni on 07/04/19, 20:33
Jak sprzedamy graczy:
Benassi - 15-25mln €
Milenkovic - 20-35 mln €
Veretout - 15-25 mln €
Chiesa - min 50 mln €

To będzie przynajmniej 100 mln € na zrobienie kadry na LE. No i na trenera :> Z tego grona tylko Chiesa i Veretout są trudni do zastąpienia. Nikt nie jest zaś niezbędny. Dla mnie przyszłość jest kolorowa.

Ja za Chiese liczyłbym chociaż na 70mln przy dzisiejszych cenach. Pozostałe ceny adekwatne. Trzeba wziąć pod uwagę, że trochę się wykosztujemy na Muriela i tamtych młodziaków z Empoli(?) + załatanie dziury (bo ciągle coś łatamy) i wcale tak dużo nie zostanie.

Lechu

Seria niefortunnych zdarzeń ;) Z DV chyba niestety lepiej nie będzie. 2 lata zmarnowane przez siwego. Jednak prawdą jest ze 2 razy się do tej samej rzeki nie wchodzi. Czy wierze ze będzie lepiej? Mysle ze co 2-3 lata będziemy powtarzać taki scenariusz jak teraz jeżeli ktoś wkoncu nie pójdzie po rozum do głowy.

Chiesa

Wg Sky Pioli nie ryzykuje natychmiastowego zwolnienia.