• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

JUVENTUS - FIORENTINA 2:1

Started by Ama, 19/04/19, 21:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Luca.Toni

Graliśmy w sumie w 9 więc wynik ok. Simeone wiadomo... ale Benassiego to ja zauważyłem dwa razy w tym meczu: przy bramce na 1:1 i jak schodził z boiska. To jest parodysta do wyrzucenia w pakiecie z Simeone na najbliższe mercato.

Dean

Ciekawie czy ten mecz, nie będzie decydujący o przyszłości Chiesy w letnim mercato  ::)

boozz

Quote from: Luca.Toni on 20/04/19, 19:59
Graliśmy w sumie w 9 więc wynik ok. Simeone wiadomo... ale Benassiego to ja zauważyłem dwa razy w tym meczu: przy bramce na 1:1 i jak schodził z boiska. To jest parodysta do wyrzucenia w pakiecie z Simeone na najbliższe mercato.

Dabo też zagrał kupę, Muriel został na ławce, Mirallas nie zachwycił. Zmian wcale nie rozumiem. No ale Montella ma u mnie okres ochronny przynajmniej do połowy przyszłego sezonu. Meczu nie wygraliśmy na własne życzenie no bo wiadomo że przy klasie piłkarzy Jude coś strzelą. Szkoda.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Ama

Benassi faktycznie dzisiaj sumiennie unikał gry. Po zejściu Chiesy do gry musiał zapraszać... Dabo, w zasadzie defensywny pomocnik. Mirallas dzisiaj dużo ciekawszy niż Muriel w poprzednich meczach.

Generalnie niezły mecz, bardzo dobra pierwsza połowa Fiorentiny. Z optymizmem patrzę na rewanżowy mecz z Atalantą.

Tommy

Quote from: boozz on 20/04/19, 20:03

Dabo też zagrał kupę, Muriel został na ławce, Mirallas nie zachwycił. Zmian wcale nie rozumiem. No ale Montella ma u mnie okres ochronny przynajmniej do połowy przyszłego sezonu. Meczu nie wygraliśmy na własne życzenie no bo wiadomo że przy klasie piłkarzy Jude coś strzelą. Szkoda.

Muriel na ławce i szybko ściągnięty Chiesa moim miały na celu oszczędzanie sił przed środą, bo nie wyobrażam sobie z Atalantą zobaczyć Simeone w podstawie.

krzysiu

Dabo katastrofalne wrzutki w 2 połowie i do tego zrąbana setka ..

Ama

Ama

Oceny pomeczowe:

violanews.comfiorentinanews.comfiorentina.itfirenzeviola.itacffiorentina.eu
Lafont6,55,5666
Ceccherini6,576,56,56,5
Pezzella6-5,55,55,55,5
Milenkovic77777
Hancko5,555,555,5
Dabo76,55,566
Veretout66665,5
Benassi665,55,55
Chiesa877,577,5
Mirallas5,5655,56
Simeone5,55,5555