• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

P. Włoch 1/2 finału (rewanż): Atalanta - Fiorentina 2:1

Started by Chiesa, 24/04/19, 01:26

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krzysiu

Czyli jarajmy się 8-10 miejscem i tyle skoro i tak nie będzie więcej kasy :) to postawmy na młodych w większym wymiarze, otoczmy ich kilkoma doświadczonymi zawodnikami i bądźmy wyprzedalnią zawodników która ciekawie dla oka i w miare punktowo gra w piłke i tyle ..

Ama

Quote from: krzysiu on 27/04/19, 11:02
Czyli jarajmy się 8-10 miejscem i tyle skoro i tak nie będzie więcej kasy :) to postawmy na młodych w większym wymiarze, otoczmy ich kilkoma doświadczonymi zawodnikami i bądźmy wyprzedalnią zawodników która ciekawie dla oka i w miare punktowo gra w piłke i tyle ..
Bez środków zewnętrznych tak to może wyglądać. Pewnego poziomu nie przeskoczymy a czasy walki o 4 miejsce, gdy kluby z Mediolanu czy Rzymu były w kryzysie ciężko będzie powtórzyć. Choć uważam że sportowo możemy grać o miejsca 7-8, tylko trzeba dobrego sternika i formy zawodników.

krzysiu

czyli walczymy praktycznie o nic, taka prawda bo LE zeby coś na niej ugrac to trzeba daleko zajść,a jednak bez kasy i LM nie przyciągniesz lepszych zawodników ..

Chiesa

🏆1/2 finału #CoppaItalia 🇮🇹
Gallery 📸 of #AtalantaFiorentina ⚽️🏟
#NoiSiamoFirenze ⚜️ #InsiemeSiamoPiùForti

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Fioletowy

Quote from: Ama on 27/04/19, 10:21
Quote from: Fioletowy on 27/04/19, 09:31
Jest już dwa dni po meczu. Rozgorzała dyskusja o Corvino (mimo iż byłem jego zwolennikiem gdy do nas wracał, to zgadzam się z twierdzeniem że zawiódł), jednak nikt nie napisał ani słowa o zawodniku który moim zdaniem zawiódł najbardziej w arcyważnym meczu- czyli o Lafoncie. To zresztą nie tylko moje zdanie, bo noty dostał także najniższe w drużynie. A kilka dni wcześniej Drągowski dostał 10 jako pierwszy bramkarz Serie A od ładnych paru lat...
Po czym w kolejnym meczu wpuścił cztery bramki od SPAL i dostał najgorszą ocenę w zespole. rolercoster na maxa :)
Nie wiem czemu dostał najgorszą notę. Dla mnie nie zawinił przy żadnej bramce(a już na pewno nie były to babole a la Lafont z Atalantą), najgorzej się zachował przy...karnym, gdzie puścił piłkę pod brzuchem. Obrońcy Empoli zagrali na pewno znacznie gorzej od bramkarza, dawali się mijać jak dzieci i nie przeszkadzali rywalom w oddawaniu strzałów z okolic 16 metra. Nie przez przypadek ta ekipa walczy o utrzymanie.