• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - SASSUOLO 0:1

Started by Chiesa, 27/04/19, 01:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

krzysiu

Beloko słabiutki ten debiut .. a ja sie nie dziwe ze kibice protestują i nie chodzą na mecze bo wydawac ciezko zarobione pieniądze na taki szajs który praktycznie gramy od kilku lat z przerwami na kilka spotkan to trzeba miec fajny budżet zeby za to płacić..

Ama

Chissa

...no cóż! Ten film już kiedyś grali ! Wynik nic tu nie zmienia tylko dodaje "smaczku", bo trzeba będzie powalczyć o utrzymanie. Generalnie te kopanie Montelli i tak mi bardziej przypadło do gustu niż guru Poliego, a samego Montelle trudno rozliczać, bo gra nie swoimi grajkami i widać też gołym okiem, że część dżentelmenów nosi w sobie nostalgię po swoim męntorze i myślami na pewno nie są w Florencji! Forza Viola  ;)

Lechu

Nestor Sensini to był gracz ....

Tommy

W sumie to szkoda słów na komentowanie tego :P Może pobijemy jakiś niechlubny rekord w serii spotkań bez zwycięstwa.

boozz

Quote from: Chissa on 29/04/19, 23:00
...no cóż! Ten film już kiedyś grali ! Wynik nic tu nie zmienia tylko dodaje "smaczku", bo trzeba będzie powalczyć o utrzymanie. Generalnie te kopanie Montelli i tak mi bardziej przypadło do gustu niż guru Poliego, a samego Montelle trudno rozliczać, bo gra nie swoimi grajkami i widać też gołym okiem, że część dżentelmenów nosi w sobie nostalgię po swoim męntorze i myślami na pewno nie są w Florencji! Forza Viola  ;)

Właśnie. Też nie obwiniam Montelli. Tę drużynę trzeba zaorać i zbudować wszystko od nowa najlepiej opierając na wyróżniających się graczach Primavery. Pezzela mało co nie płakał na boisku...
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Ama