• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

EMPOLI - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 03/05/19, 02:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fioletowy

Vertout mam nadzieję, że w naszych barwach więcej nie zagra, jest chyba już myślami w Napoli :mad: A my na chwilę obecną jesteśmy chyba najgorszą obok Chievo ekipą Serie A !! Niestety bez rewolucji kadrowej w przyszłym sezonie czeka nas ciężka walka o utrzymanie :'(

Dean

Nie oglądałem meczu. Co Veretout odstawił?

krzysiu

Powiedział cos do sedziego po meczu :) No pewnie kolejna rewolucja - ciagle to samo ...

Dean

Polecam sobie sprawdzić jak prezentuje się forma Fiorki w ostatnich 5, 10, 15, 20, 25 i 30 meczach. Do zobaczenia w zakładce Forma w najbardziej znanej stronie z wynikami. Gdyby nie dobra forma z pierwszych kolejek bronilibyśmy się przed spadkiem...

krzysiu

Wiem ;) kolejne lata popsute, odmłodzenie składu nie pomogło - nam nic nie pomaga , a kasy raczej nie ma na transfery.. musi Montella zrobić z nowych zawodników drużynę,nie indywidualności - jezeli sie nie uda to w koncu spadniemy bo miotamy sie miedzy roznymi myślami.

Ama

Oceny pomeczowe:

violanews.comfiorentinanews.comfiorentina.itfirenzeviola.itacffiorentina.eu
Lafont6,56666,5
Hugo66666
Pezzella66666
Milenković4,54,54,555
Biraghi65555
Veretout4,534,54,54
Edimilson55554,5
Benassi5,555,55,55
Mirallas55554,5
Muriel5,55555
Simeone4,55555
Chiesa65665,5
Vlahović65,5-66
Gerson-----

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

boozz

Quote from: Ama on 05/05/19, 13:52
Panowie, na prawdę myślicie, że grając o nic będziemy chcieli przyłożyć rękę do spadku sąsiedniego Empoli? To jest idealne miejsce by w kolejnym sezonie Drągowski zwiększał swoją wartość czy miejsce do wypożyczenia Vlahovica ;)

Empoli było skuteczniejsze i na bank nie podłożyliśmy się w tym meczu, przegraliśmy bo byliśmy gorsi. W kolejnym sezonie na wypożyczeniu w Empoli powinien grać Lafont a nie Drągowski. No i w końcu wiem dlaczego chcemy kupić połowę ich składu.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."