• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - MILAN 0:1

Started by Chiesa, 09/05/19, 01:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ama

Ama

Jakieś pomysły czemu Mirallas znowu gra od 1'? Wypożyczony zawodnik, który nie zostanie wykupiony więc z punktu widzenia selekcji zupełnie nie brany pod uwagę na kolejny sezon... I kolejny mecz gdzie jego przydatność boiskowa jest marna.

To samo Edimilson, którego dobre mecze we Fiorentinie policzyłbym na palcach jednej ręki a pewnie jeszcze by mi coś zostało z niej... Ja wiem, że niby regista dla Montelli ale... :-X

Presja ze strony środowiska o której mówił Montella na początkowych konferencjach? Zabiera kilku młodych z Primki i daje pograć kilkanaście minut Vlahovicowi... piłuje Lauriniego, którego przydatność oceniam na 0. Choć nie mam pretensji do samego zawodnika, on gra na tyle ile ma umiejętności a te są zbyt małe jak na Serie A. Ewidentnie Montella nie czuje luzu i nie daje sobie szansy na odkrycie jakiś nowych kart. Smuci mnie to cholernie :-[

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Lechu

Ama pewnie miał uratować sezon a wyglada na to ze sam nie zdawał sobie sprawy w jakie gowno wdepnął. Swoją droga dziś po meczu curva już swoje śpiewy na jego cześć tez zaintonowała ;) salta la pachina jakoś tak to szło.

Chiesa

Chiesa

Chiesa

Fioletowy

Ja tych patałachów już od kilku kolejek nie oglądam- szkoda mi nerwów. Mam tylko takie pytanie- jak to jest możliwe, że w walczącej o LM Atalancie Gasperini potrafi wystawić na całą drugą połowę 20 letniego chłopaka (który w dodatku strzelił bramkę) a u nas sezon dawno stracony, a młodzieży nie wystawiał ani Pioli, ani Montella ??