• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PARMA - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 17/05/19, 23:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Zasłużyli?? za tą grę przez cały sezon z 1/2 celnymi strzałami w meczach? Dean rzadko się z Tobą nie zgadzam ale z tym polemizuję mocno. Dla mnie jeden z najgorszych zespołów.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Spadnie Empoli niestety - oni zasłużyli by się utrzymać.

Ama

Dean

Spaść, nie spadniemy bo o ile przegramy z Genoą, to myślę że Empoli Interu nie pyknie. No, ale kopacze nam emocje do końca sezonu zagwarantują :) Za tydzień trzeba obejrzeć jak Genoa będzie gryzła trawę. No i ostatni mecz Chiesy w fioletowej koszulce. Nawet jeśli weźmiemy za niego 70-80 baniek to i tak przesramy te pieniądze i tylko stracimy na (wątpliwej) jakości.

krzysiu

no nie bądź taki pewny,bo jak Inter teraz zapewni sobie LM to moze miec za tydzien to w dupie .. Co wy tacy pewni ze my nie spadniemy? Nie gramy nic od 2 miesięcy, nawet Empoli które musi walczyc gra lepiej od nas bo gra skutecznie a my ani ofensywnie ani defensywnie , gramy najgorzej od dawien dawna, przepierdzielilismy kolejne 2 lata a zaraz moze nas czekac Serie B a tam nie będzie juz połowy drużyny..

Dean

Quote from: Chiesa on 19/05/19, 17:03
Zasłużyli?? za tą grę przez cały sezon z 1/2 celnymi strzałami w meczach? Dean rzadko się z Tobą nie zgadzam ale z tym polemizuję mocno. Dla mnie jeden z najgorszych zespołów.

Chiesa, mój błąd bo może niejasno napisałem. Zasłużyli pod tym względem, że może i przez cały sezon grali gówno, ale jak przyszło co do czego to potrafili wyszarpać te 3 punkty. My niestety tego nie potrafimy. Nie śledziłem szczególnie meczów Parmy w tym sezonie - może masz racje, że z gry powinni spaść, ale cyniczna postawa zapewniła im utrzymanie.

Dobrze słyszałem komentatora, że taka seria bez zwycięstwa nie przytrafiła się nam od sezonu 1980/81?

Luca.Toni

Empoli sobie kupi Inter, zobaczycie.

Chiesa

krzysiu tylko powiem Ci czemu statystyka mówi co innego? w każdym meczu mamy przewagę, multum sytuacji...