• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PARMA - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 17/05/19, 23:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

krzysiu

Dokladnie, będziemy mieli najwiekszy stadion w Serie B :)?

Tommy

Obiektywnie patrząc, to gdybyśmy spadli nie możemy mieć do nikogo pretensji, bo byłby to spadek w 100% zasłużony. Może właśnie przydałby się taki wstrząs jak Serie B na jeden sezon, żeby coś w tym klubie się zmieniło.

krzysiu

Ale co sie moze zmienic- myslenie? przeciez my i tak jedziemy po kosztach , na boisku mamy taki sam pomysł do gry jak do transferów - budowa stadionu pewnie będzie się wlekła , do tego wszyscy co są w klubie są minimalistami .. ja nie widze nic co ich otrzeźwi ..

Chiesa

krzysiu - budowa stadionu nie zależy od nas...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chissa

... nikt nie pisze a być może Montella będzie oglądał następny mecz z trybun...!!!!

Ama

Quote from: Chissa on 19/05/19, 17:47
... nikt nie pisze a być może Montella będzie oglądał następny mecz z trybun...!!!!
Masz na myśli krytykę Montelli wobec sędziów? Czy coś przegapiłem

boozz

Nom, jak kilka kolejek temu napisałem na Whatsappie że te homoserki nie zasługują na noszenie tych koszulek to kilka osób się obraziło... Statystyki, statystyki, statystyki a za kilka lat wszyscy będą sprawdzać tylko te najważniejsze: ilość punktów, miejsce w tabeli, ilość meczów wygranych, przegranych i zremisowanych oraz ilość bramek strzelonych i straconych, ewentualnie kto spuścił ten klub do 2 ligi. Nie wiem co pokazują te statystyki bo może liczą każde pierdnięcie w stronę bramki jako strzał, guzik są one warte. Drużyna nie ma od 2 lat żadnego stylu, pomysłu i żadne statystyki tego nie przykryją, piłkarze mają mizerne umiejętności i zero psychiki. Szkoda Fiorki. DV muszą odejść.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."