• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

PARMA - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 17/05/19, 23:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Fioletowy

Quote from: boozz on 19/05/19, 18:41
Quote from: Chissa on 19/05/19, 18:13
Quote from: Ama on 19/05/19, 17:49
Quote from: Chissa on 19/05/19, 17:47
... nikt nie pisze a być może Montella będzie oglądał następny mecz z trybun...!!!!
Masz na myśli krytykę Montelli wobec sędziów? Czy coś przegapiłem
sorry oglądam Piasta 😀 . Mścił się na reklamie i  przy okazji kogoś dotknął ....

Mam nadzieję że Piast wygra! :D Też oglądam :D
Cała Polska poza połową Warszawy (bo są przecież kibice Polonii) kibicuje Piastowi :D

Florek

Karol - Traore i tak do nas nie trafi bo gracz z takim potencjałem nie będzie grał w Serie B.

boozz

Quote from: Fioletowy on 19/05/19, 18:47
Quote from: boozz on 19/05/19, 18:41
Quote from: Chissa on 19/05/19, 18:13
Quote from: Ama on 19/05/19, 17:49
Quote from: Chissa on 19/05/19, 17:47
... nikt nie pisze a być może Montella będzie oglądał następny mecz z trybun...!!!!
Masz na myśli krytykę Montelli wobec sędziów? Czy coś przegapiłem
sorry oglądam Piasta 😀 . Mścił się na reklamie i  przy okazji kogoś dotknął ....

Mam nadzieję że Piast wygra! :D Też oglądam :D
Cała Polska poza połową Warszawy (bo są przecież kibice Polonii) kibicuje Piastowi :D

Ja mieszkam 20 km od Gliwic więc lokalnie sympatyzuję ;)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Quote from: Florek on 19/05/19, 18:49
Karol - Traore i tak do nas nie trafi bo gracz z takim potencjałem nie będzie grał w Serie B.

Nie rozumiem, była informacja że kupiony ale trzeba jeszcze zrobić "tylko" badania. Zaś kolejny Salah, Berbatov czy Milinkovic-Savic?
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Florek

Niby były podejrzenia problemów z sercem, ale pewnie nic takiego nie będzie miało miejsce. W międzyczasie spadniemy z ligi i Traore trafi do np Napoli i tyle  :D

Chissa

...nie, nie ! Wszystko w rękach Fiorki ! Tylko trzeba wyłożyć kasę jaką chce Empoli. Różnie mówią 7- 12 mln.

krzysiu

Na pewno wyłozymy, na Edimilsona - u nas zbyt duze maślaki są by kupić kogoś dobrego

Chiesa

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO