• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - LAZIO 1:2

Started by Chiesa, 18/09/10, 17:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Bez D'Ago bieda. Czy Frey zawinił? Obrona dała d...
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Pit.G

Nie dziwi mnie teraz to ze Della valle chce sprzedac klub...

Wagu

ale jakas zmiana jest potrzebna, zdjecie Freya i wstawienie Boruca w kolejnym meczu na pewno wplynelo by w jakis sposob na druzyne, mozliwe, ze defensywa gralaby inaczej majac go za plecami niz Francuza

Florek

To już nie jest śmieszne, od 2005 roku nie miałem myśli o spadku Fiorentiny teraz znowu boję się o nasz byt w Serie A. Trzeba podziękować Corvino za sprowadzanie szrotu, owszem miał dużo świetnych transferów, ale ostatnio się wypalił i myli się niemiłosiernie. Zawodnicy do odstrzału to Pasqual, Felipe, Donadel, Zanetti, Marchionni oraz Montolivo. Gdy była okazja mieliśmy go sprzedać za te 15 mln bo jeszcze, że jest kapitanem, który nie ma kompletnie wpływu na zawodników to gra fatalnie. W styczniu jeśli nie wzmocnimy się 2,3 zawodnikami na każdą pozycję będę drżał o nasze utrzymanie, chyba że stanie się cud bo gramy strasznie monotonną i łatwą piłkę. Dzisiaj po prostu chciało mi się płakać. Fiorentina zagrała na poziomie Serie B lub nawet gorzej. Miałem wrażenie, że to Lazio bardziej zależało na zwycięstwie niż Violi. A kibicom się nie dziwię, że wygwizdali i obrażali zawodników, też bym tak zrobił.

ACFdziubek

Powinni się ku**a uczyć od Widzewa jak się gra!

Jankes

Zostaje modlić się o odbicie z dna... Bardzo słaba gra Violi. Potrzebne są zmiany, duże zmiany.
Step by step.

Pit.G

Jak tak ma nasza gra wygladac to lepiej nie ogladac meczy zobaczcie ilu kibicow ich olalo przez tamten sezon teraz pokazuja ze nie warto kibicowac zawodnikom pokroju tych co u nas graja wkurza mnie to ze dla mojej ukochanej druzyny gra banda patalachow...

ACFdziubek

Quote from: Florek on 18/09/10, 20:01
A kibicom się nie dziwię, że wygwizdali i obrażali zawodników, też bym tak zrobił.

A ja się dziwie. Nie dość, że nie umieją dopingować (większość) to jeszcze sobie gwizdają i pewnie nie jeden wyszedł przed końcem meczu. Niech się sami wezmą do roboty, a nie ciągle narzekają! Piłkarze niesieni DOBRYM dopingiem dostają skrzydeł!

Sorry, jestem trochę zgrzany, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
FORZA VIOLA!