• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

BRESCIA - FIORENTINA 0:0

Started by Krzysiek74, 21/10/19, 16:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

Drągowski 6
Pezzella 6
Milenkovic 6
Caceres 6
Lirola 6
Sottil 6.5
Pulgar 6
Badelj 6
Ribery 6
Boateng -
Chiesa 5.5
Vlahovic 5.5
Montella 5,5
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

Chiesa

| ⏱️ | Triplice fischio al Rigamonti: finisce in parità! | Full time at the Rigamonti: the spoils are shared
#ForzaViola 💜 #BresciaFiorentina
#ACFFiorentina

Chiesa

| 📸 | La sfida del Rigamonti in 🔟 foto | The Brescia clash in 🔟 photos
#ForzaViola 💜 #BresciaFiorentina
#ACFFiorentina

Krzysiek74

Quote from: Chiesa on 21/10/19, 23:21
Drągowski 6
Pezzella 6
Milenkovic 6
Caceres 6
Lirola 6
Sottil 6.5
Pulgar 6
Badelj 6
Ribery 6
Boateng -
Chiesa 5.5
Vlahovic 5.5
Montella 5,5
Jaka ocena Castrovilli?
Forza Viola per sempre!

Florek

Wczorajszy mecz był z gatunków tych do zapomnienia. Miałem wrażenie, że ten remis nawet odpowiadał obu ekipom. Powiedzmy, że nasi uznali po wejściu Sottila, że może jakoś uda się coś wepchnąć, ale nie było szturmu i w zasadzie remis jest sprawiedliwym wynikiem. Na plus jedynie fakt, że było to kolejne czyste konto w tym sezonie no i 6 mecz z rzędu bez porażki. Koniecznie musimy ograć Lazio, które w czwartek zagra w LE ;)

Krzysiek74

Mnie zastanawia to która Viola jest prawdziwa ?Ta z potyczek z Juve czy Napoli czy ta wczorajsza bądż z meczu z Genoa..dwie różne ekipy...
Na co liczyć w tym sezonie...??
Forza Viola per sempre!

boozz

Quote from: Krzysiek74 on 22/10/19, 11:04
Mnie zastanawia to która Viola jest prawdziwa ?Ta z potyczek z Juve czy Napoli czy ta wczorajsza bądż z meczu z Genoa..dwie różne ekipy...
Na co liczyć w tym sezonie...??

Otóż to. Ja mam jednak wrażenie że ta ze wczoraj i autentycznie uważam że Montella nie ogarnia ;) Szkoda straconych punktów. Wiedziałem że to będzie ciężki mecz. Może to była zaliczka za Tonalliego? ;)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."