• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - PARMA 1:1

Started by Chiesa, 02/11/19, 23:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krzysiu

Pulgar akurat pod względem defensywy i stałe fragmenty gry jest super a to ze mu odcina prąd albo odwala kaszanę to przeciez wiadomo .. Badyl dwa mecze na pewno kijowe. o Ghezzalu mówiłem,że tak będzie .. Dalbert średnio? serio - moze to nie Biraghi z topu ale to nie jest żadna dziura, lepszy niż Lirola .. Boateng to nie napastnik - nam brakuje napastnika który strzela bramki , na razie mamy jakieś wyroby napastnikopodobne.. a co do Montka - nie wiem po co trzymał wczoraj Chiese który był gorszy z każdą minutą odkąd zawalił bramke

boozz

Quote from: krzysiu on 04/11/19, 15:54
Pulgar akurat pod względem defensywy i stałe fragmenty gry jest super a to ze mu odcina prąd albo odwala kaszanę to przeciez wiadomo .. Badyl dwa mecze na pewno kijowe. o Ghezzalu mówiłem,że tak będzie .. Dalbert średnio? serio - moze to nie Biraghi z topu ale to nie jest żadna dziura, lepszy niż Lirola .. Boateng to nie napastnik - nam brakuje napastnika który strzela bramki , na razie mamy jakieś wyroby napastnikopodobne.. a co do Montka - nie wiem po co trzymał wczoraj Chiese który był gorszy z każdą minutą odkąd zawalił bramke

Dokładnie ;)
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

Chiesa

Dalbert: "The perfect assist!"

- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

GP VIOLANEWS - głosowanie fanów

Castrovilli (75%, 620)
Venuti (55%, 457)
Ranieri (31%, 252)
Dragowski (28%, 227)
Dalbert (27%, 219)
Milenkovic (23%, 192)
Vlahovic (9%, 74)