• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

HELLAS VERONA - FIORENTINA 1:0

Started by Chiesa, 23/11/19, 01:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krzysiu

Comiso masz jaja to wez na rozmowe caly pion sportowy

GrzegorzK

Przeszliśmy obok tego meczu jakby to był sparing... Przykro patrzeć na taki brak zaangażowania naszych graczy

Dean

Kur**, co się musi od***, żeby ten zespół zaczął grać?! Stracili gola i zamiast się rzucić do gardeł to sobie człapali po boisku. Tylko Ribery coś tam próbował, a reszta ma wszystko w piździe, skoro wypłata i tak wlatuje na konto...

krzysiu

No i piekne miasto ;) nie wiem co jest problemem ale jest tak juz od kilku lat.. nie ma zapierdzielania na boisku, są ciagle indywidualności - oprócz pół roku Sousy nie ma ekipy która jest razem, razem gra na boisku ... Rocco jak chcesz miec duzy projekt to musisz sie brać do roboty bo kibice nie maja tyle cierpliwosci

Dean

Powinien zacząć od wyje**nia samolocika, bo ten kretyn nas spuści do Serie B! W zeszłym sezonie zabrakło mu dosłownie 2-3 kolejek...

krzysiu

no teraz mu nie zabraknie - nie ma taktyki 2 sezon z rzędu .. nie ma dla nas ratunku jak nie przyjdzie trener z taktyką,dobrym mentalem ..

krzysiu

Sciagamy Ghezzala który nic nie umie, Badyla który nie potrafi pociągnąc gry , do tego Cristoforo gra a chcieliśmy go sprzedać .. nie widze pomysłu na grę, oparci jestesmy o 2 zawodników więc jest to samo co kilka lat z rzędu - jest to dramat i nie wiem czy ktoś ma na to siłę patrzeć.. wg.mnie gorzej grac nie możemy a jak Rocco ma kasę to niech bierze trenera nowego- ja bym wziął duet ALemany Marcelino albo chociaz ten drugi albo Rangnick - kogoś kto ma jaja, umie myśleć i ma taktykę.

boozz

Quote from: krzysiu on 24/11/19, 17:13
Sciagamy Ghezzala który nic nie umie, Badyla który nie potrafi pociągnąc gry , do tego Cristoforo gra a chcieliśmy go sprzedać .. nie widze pomysłu na grę, oparci jestesmy o 2 zawodników więc jest to samo co kilka lat z rzędu - jest to dramat i nie wiem czy ktoś ma na to siłę patrzeć.. wg.mnie gorzej grac nie możemy a jak Rocco ma kasę to niech bierze trenera nowego- ja bym wziął duet ALemany Marcelino albo chociaz ten drugi albo Rangnick - kogoś kto ma jaja, umie myśleć i ma taktykę.

Zgadzam się.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."