• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

NAPOLI - FIORENTINA 0:2

Started by Chiesa, 18/01/20, 00:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cholew

Iachini czapki z głów  :D Już chyba wszyscy się uspokoili z wizją spadku do Serie B  ;)

boozz

Quote from: Chiesa on 18/01/20, 22:21
Najgorszy gracz Fiory dla wielu... okulary kupcie  :D

Skończ Pan ***.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

boozz

Quote from: Cholew on 18/01/20, 22:36
Quote from: Chiesa on 18/01/20, 22:22
Vlaho grał super i gra tak samo. Gol w stylu Cristiano. Dziękuję. FV!!!

Dla mnie na początku był drewniany z brakami technicznymi vide przyjęcie piłki. Ewidentnie przycisnął na treningach i się ogarnął i jedynym mankamentem pozostała skuteczność strzelecka. Przeplata mecze gdzie marnuje setki z takimi jak dziś, na przyszły sezon może być całkiem spoko, ale na chwilę obecną Cutrone mu pokazuje jak się gra na napadzie.

Chiesa, Cutrone, Castrovilli, Drągowski, czy też nawet Vlaho, jest na kim budować ekipę na przyszły sezon (o ile wszyscy zostaną w Violi).

Dokładnie.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

wejo

Napoli było beznadziejne, ale to nie umniejsza sukcesu - zdarzało nam sie przegrywac z kelnerami za Montelli. Widac, że troche zycia tchneło. Jakos tak żwawiej grają. Gdyby nie fakt Bolączki bilans Iachiniego byłby poażający ;)

boozz

Ama kilka dni temu napisał że nie widzi poprawy w naszej grze, ja widzę choćby w tym jak się ustawiamy w obronie, gdzie są wtedy Castro i Benassi. Strzelamy gole. A to wszystko jak na razie z tymi samymi piłkarzami co miał Nutella i mercato ocenionym przez niektórych na 4.

Luca.Toni

Na plus Iachiniego odrestaurowanie Benassiego i Liroli. Grają dużo lepiej.

boozz

Quote from: Luca.Toni on 18/01/20, 22:46
Na plus Iachiniego odrestaurowanie Benassiego i Liroli. Grają dużo lepiej.

Zgadza się, Benassi to mnie szokuje. Zdarzają się mu debilne błędy ale walczy, biega, dużo widzi. Co do Lirolli to właśnie myślę że to pochodna tego jak gra linia pomocy jak bronimy.

Chiesa

Bo jest starszy ma więcej gry w Serie A. Dobrze niech będzie zmiennikiem. Ważne że nie gra szrot Boa.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO