• Welcome to ACFFiorentina.eu - forum of Fiorentina supporters, Fiorentina forum.

FIORENTINA - H. VERONA 1:1

Started by Chiesa, 11/07/20, 17:33

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chiesa

No i ten czysty karny dla nas... I połowa i owszem bieda max.
- AMORE MIO - LA LUCE DEL MATTINO

Chiesa

#ForzaViola 💜 #Fiorentina

Chiesa

Taki karny wczoraj Juve dostało, takie karne wg pretokołu VAR się gwiżdże

krzysiu

No ich nie było a my byliśmy? co my za okazje stworzyliśmy? szału nie ma .. gramy zrywami, indywidualnie 3 rok z rzędu ... jak was jaraja takie zrywy to sorki ale mnie nie.

Chiesa

krzysiu myślę, że nikogo nie jarają.

boozz

2 połowa bardzo dobra. Cutro mi się podoba, nie strzela dużo bramek ale to jest walczak i takich nam trzeba a do tej taktyki to jest napastnik idealny.
,,Uważaj na swoje myśli, stają się słowami. Uważaj na swoje słowa, stają się czynami. Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami. Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem. Uważaj na swój charakter, staje się twoim przeznaczeniem."

krzysiu

no nie wiem cieszymy sie rzeczami jak w Polskiej lidze gdy ktoś kopnie piłke 3 razy dobrze .. to jest psi obowiązek .. jestesmy zajechani fizycznie, skoro Chiesa po wejsciu czasem sie potyka o piłkę a gostki z Werony grali cały mecz i byli bardziej wybiegani niz my .. ktoś zawalił przygotowania .. nie wiem na czym budował te druzyne Iachini ale wystarczyło na kilka meczów , potem zdechło .. nie ma nic kompletnie .. liderem tej defensywy jest Milenkovic i nikt więcej , Dalbert tez juz co raz gorszy .. Chiesa szkoda gadać, Sottil ma szanse daje ciała, Vlaho sinusoida .. Ribery w koncu pada fizycznie wiec nie dziwi mnie to . Kouame nawet jak przetrzymał piłke to nie miał z kim pograć .. tu trzeba sporo zmian.. Amrabat moze byc naszym Pizzaro jezeli trener ogarnie to , do tego wtedy Castro jako ofensywny rozgrywajacy i ktoś do nich np. Duncan i moze byc ciekawie . Pezzella i Chiesa sprzedawac jak najszybciej dopoki ktos daje sporo cashu za nich

Chiesa